Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Aktis napisał:

Dobrze, że jest chociaż ten jeden program. Przynajmniej miastowi będą mieć choć tą nikłą szansę by zobaczyć chociaż trochę co ten rolnik musi robić i że mleko nie bierze się z półki ze sklepu.

Program robi więcej szkód niż dobrego, pokazywane są super gospodarstwa z super maszynami i w miastach myślą że na wsi jest raj na ziemi, a tak nie jest. dlatego jest takie parcie miastowych na wieś, a dzień powszedni to zweryfikuje.

Opublikowano
29 minut temu, Thomas2135 napisał:

Jedyna Małgosia nasza koleżanka z forum była uczciwa i wiedziała czego chce. Szkoda, że przestała zaglądać na forum.

Co to za Małgosia, z której edycji, jaki miała nick?.

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Rolnik7343 napisał:

ale zobacz jak ona trzyma ten trzonek od wideł 😅

No widziałem, jakby bała się jedna z drugą że ją ten trzonek zaraz poparzy,    :P wyrzucanie obornika, czy tam jeszcze co, to wygląda jak próba dzielności jakiejś kobyły, a nie kandydatki na żonę, nie tędy droga panowie.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

No widziałem, jakby bała się jedna z drugą że ją ten trzonek zaraz poparzy,    :P wyrzucanie obornika, czy tam jeszcze co to wygląda jak próba dzielności jakiejś kobyły, nie tędy droga panowie.

aj tam nie przesadzają ... było już kilka takich co bym z nimi gnój po przewalał 😅

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja nie twierdzę że nie ma tam ładnych kobiet, tylko te metody panie, te metody ich pozyskania, o d*pę rozbić.

Nie wyobrażam sobie spędzić z kimś życia jak nie będzie tego czegoś, albo to jest od pierwszego wejrzenia, albo tego nie będzie nigdy.

Albo za nią skoczysz w ogień, albo ją popchniesz by się długo nie męczyła.     :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Zgadza się,   :D   zobaczyć czy się równo griluje   :P     xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

No i ok. podoba mu się to reszta do chałupy i po sprawie.  :P  a nie jakieś pierdolamento w wybieranie, to może losowanie zrobić, albo trzy karty.   :D

Opublikowano

Jak ten świat się zmienia. Kiedyś, szczególnie na wsiach, najwięcej dzieci rodziło się wiosną i na początku lata. Główny powód tego był taki, żeby kobieta zdążyła przed żniwami urodzić. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Pawełek teraz musi krowy doić 😛 Thomas a co z tym z tamtej edycji co mieszkał niedaleko Ciebie?

Nic nie wiem. Nie bardzo jest kogo zapytać. W artykule powyżej w ostatnim zdaniu napisali, że nie wyszło.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 godziny temu, bergman31 napisał:

Jak ten świat się zmienia. Kiedyś, szczególnie na wsiach, najwięcej dzieci rodziło się wiosną i na początku lata. Główny powód tego był taki, żeby kobieta zdążyła przed żniwami urodzić. 

Raczej nikt tego nie planował tylko zimą chłop ma najmniej roboty a do tego noc długa no i nie było prądu. Tak więc zimą poczynali najwięcej dzieci po prostu z nudów 😆

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

A tak w ogóle to dzisiaj w radiu mówili że teraz tzn w tej części roku rodzi się najwięcej dzieci 😛

Nie w tej części roku, tylko że w dziewiątym miesiącu się najwięcej rodzi, a ty opacznie zrozumiałeś że we wrześniu😋

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Bardziej wycelował w coś innego... że Ciebie spłodził

Edytowane przez Gość
Opublikowano
20 godzin temu, extrabyk napisał:

Raczej nikt tego nie planował tylko zimą chłop ma najmniej roboty a do tego noc długa no i nie było prądu. Tak więc zimą poczynali najwięcej dzieci po prostu z nudów 😆

Nie wiem ile miesięcy jest kobieta w ciąży w Twoich stronach, ale lekarze twierdzą, że powinna być 9 miesięcy. Poczęcie powinno być w październiku, najpóźniej w listopadzie, aby dziecko urodziło się przed żniwami. Pażdzierniki i listopad to jeszcze jesień. Po wykopkach kobieta zachodziła w ciążę a przed żniwami rodziła. Co ciekawe, moja matka urodziła czwórkę dzieci, brata na koniec czerwca, siostrę na początku lipca, mnie w drugiej połowie lipca, tylko najstarsza siostra przez przypadek urodziła się w kwietniu. Mało tego matka ma urodziny pod koniec czerwca, a ojciec na koniec lipca.

Opublikowano

Po pierwsze kiedyś w listopadzie była już często prawdziwa zima a po drugie to właśnie wtedy są najdłuższe noce...no i po trzecie moja wypowiedź była jak większość zauważyła żartobliwa...no ale jak czujesz potrzebę dokładnego liczenia każdego dnia ciąży i zwracania uwagi na to w jakim miesiącu jest jesień czy zima to Twoja sprawa...

Opublikowano

o kurna a ja sie urodzilem w lutym i to dokladnie w polowie- w tym miesiacu sie najmniej dzieci rodzi-wiecie czemu ?

jakos tak nigdy nie myslalem o poczeciu w taki sposob jak wy- zawsze wydawalo mi sie ze wtedy mysli sie o czyms zupelnie innym 😌

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v