Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Paulina1985 napisał:

A tak na marginesie ja kolegów nie szukam 😂 wam lepiej uczuć pozytywniejszych nie okazywać (facetom), bo zaraz uważacie to za jednoznaczne z rozkladaniem nóg 😪

fuuu, więc to nie ryba👃 tylko rozkładające się nogi. 😱

• Haha 2
Opublikowano

@zetorki12 obrażony? dlaczego? uwazam, ze wszyscy jesteśmy kolegami i kolezankami, ale po raz kolejny powtarzam, że blizszych koleżków nie szukam, bo może nie wszyscy czytający to wiedzą 😁Asekuracja przede wszystkim 😁  

Ale jak musisz się sfochować to przyjmę to z zimną krwią 😂

Opublikowano (edytowane)

No chyba większość świetnie wie że jesteś zajęta . Ale w sumie asekuracja nie zaszkodzi .   Naprawdę uważasz że faceci tylko o jednym myślą ?

To właściwie dobrze myślisz . :D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
5 godzin temu, Paulina1985 napisał:

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

smażę piątą patelnię śledzi 🙄🙄🙄🙄

Pytanie do wszystkich, albo chociaż do @soltys48 😂  mam wielkiego szczupaka i nie zawaham się go upiec na święta. Powiedz mi jak?

NIe daj Bóg go smażyć, najsmaczniejszy byłby z pieca konwekcyjno-parowego, wcześniej pasowało by go zamarynować na trochę(najelpiej ze dwa dni)a w czym? Kwestia gustu, mi najlepiej odpowiada sama sól, piec z dodatkiem masła

Pyszota.......

Pierwszy raz słyszę  o mrożeniu ryby z wnętrznościami

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

To ile tych ryb można jeść? 🤔😉

codziennie podobnie jak kaszankę

Opublikowano
17 minut temu, Paulina1985 napisał:

😂😂😂😂😂😂😂

A tak na marginesie ja kolegów nie szukam 😂 wam lepiej uczuć pozytywniejszych nie okazywać (facetom), bo zaraz uważacie to za jednoznaczne z rozkladaniem nóg 😪

I my wszyscy tutaj żonaci, więc tyle naszego co tu popiszemy, też na nic nie licz😂

• Haha 1
Opublikowano

@soltys48 z tą ryba z bebechami okaze się jak rozmrożę 😂  szczupak jest naprawdę spory, ma okolo90cm. No smażyć nie chcę, bo mi szkoda takiej genialnej ryby. Piekarnik mam zwykły, nie zaden parowo-konwekcyjny🤯 zamarynować w soli, ale on jest mega gruby. nastrzyknąć? rozumiem, ze marynowac w soli kamiennej?? 😁  

@bratrolnika lepiej dmuchać na zimne. Ja na nic nie bedę liczyć, obiecuję 😂  Że akurat WY żonaci to ja wiem, ale stare wygi to nie wszyscy uzytkownicy tego forum 😁  Dobra, nie ważne 😁

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

I my wszyscy tutaj żonaci, więc tyle naszego co tu popiszemy, też na nic nie licz😂

nie wszyscy

1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

@soltys48 z tą ryba z bebechami okaze się jak rozmrożę 😂  szczupak jest naprawdę spory, ma okolo90cm. No smażyć nie chcę, bo mi szkoda takiej genialnej ryby. Piekarnik mam zwykły, nie zaden parowo-konwekcyjny🤯 zamarynować w soli, ale on jest mega gruby. nastrzyknąć? rozumiem, ze marynowac w soli kamiennej?? 😁  

90cm to jeszcze nie taki potwór....Natrzyj porządnie solą-gruboziarnistą i powtórz to min 3 razy dziennie(najlepiej byłoby zasypać solą)

Zmieści Ci sie cały w piekarnik-tak pozwijany??

Opublikowano

Dla sołtysa 90cm to jest nic. Sołtys to szczupaki dźwigiem wyławia bo wędki i haczyki nie wytrzymują 🤣 sołtysie jaki był Twój największy złowiony okaz ? Bo jak 90cm na Tobie wrażenia nie robi to pewnie z jakieś 1,5m udało się wyciągnąć?😁

Opublikowano

@soltys48 chyba bede musiała go związać trochę, chyba, że na poł przekroję. Jutro go rano wyjmę i zacznę rozmrazać zeby na wieczór solić. Dzięki za rady. 👍👍

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, rolnik115 napisał:

Dla sołtysa 90cm to jest nic. Sołtys to szczupaki dźwigiem wyławia bo wędki i haczyki nie wytrzymują 🤣 sołtysie jaki był Twój największy złowiony okaz ? Bo jak 90cm na Tobie wrażenia nie robi to pewnie z jakieś 1,5m udało się wyciągnąć?😁

Co tu pisać...

20190327_130917.jpeg

8 minut temu, Paulina1985 napisał:

@soltys48 chyba bede musiała go związać trochę, chyba, że na poł przekroję. Jutro go rano wyjmę i zacznę rozmrazać zeby na wieczór solić. Dzięki za rady. 👍👍

Szkoda takiej sztuki, fajnie by było z łbem upiec, może być w rulonie

Edytowane przez soltys48
zbyt cenny wizerunek
Opublikowano

Haha soltys to zdjęcie pamiętam 😂😂😂👍👍👍👍 kolos 😂

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

reszta znasz😉

Toż dlatego tak napisałem . :D

2 minuty temu, Strongman napisał:

Dzisiaj karpia złowiłem 4,27kg.

W którym sklepie ?

Opublikowano

Piekne szczupaki 😍  jutro odmrazam swojego 🤤🤤🤤🤤

Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

Na stawie siatka.Nie da mi się ogonków dodawać do a e więc bez komentarzy.

Jak na stawie i siatką 

20191215_123625.jpg

1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

Piekne szczupaki 😍  jutro odmrazam swojego 🤤🤤🤤🤤

Mam takie zboczenie,że wszystko co zlowie fotografuje 

Nieskromnie dodam,że jest tego trochę 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v