Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, pedro2 napisał:

O już zaraz wymyślają 😋 A co to przefarbować się nie można? Chodzi o to, że nie każdej w rudym pasuje, a jak charakterek przebiegły to i rudy wskazany. Z resztą co ja się będę tłumaczył z moich matrymonialnych oczekiwań. Lepiej tak niż tak jak Waldemar pożal się Boże szukał 20stki, a same 50tki się zgłosiły 😋 Sami zobaczycie w nowym sezonie. 😎 

To już pewny jesteś ze się do 10 tki dostaniesz? 😛

widzialem na insta ze i jedna dziewczyna chce brać udział druga Małgonia będzie 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, pedro2 napisał:

O już zaraz wymyślają 😋 A co to przefarbować się nie można? Chodzi o to, że nie każdej w rudym pasuje, a jak charakterek przebiegły to i rudy wskazany. Z resztą co ja się będę tłumaczył z moich matrymonialnych oczekiwań. Lepiej tak niż tak jak Waldemar pożal się Boże szukał 20stki, a same 50tki się zgłosiły 😋 Sami zobaczycie w nowym sezonie. 😎 

A ten z poprzednich wersji co miał winnice to znalazł sobie młodą poza programem, ja znam dużo takich związków 20lat różnicy,Jak miał być nie szczęśliwy z kobietą w swoim wieku to go rozumiem.Marzenia trzeba realizować.Zresztą jak tu być z kobietą która ci się nie podoba.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano

Bo to zawód na wymarciu to nagrywaja by za jakiś czas w szkolach pokazywać.

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A co to tu tyle tych rolników naprodukowali🤔

Pierwszy odcinek obejrzany, trzeba i resztę zobaczyć😁

i jak ? warto?

Opublikowano
35 minut temu, slawek74 napisał:

To się nowy celebryta rodzi 😁😎😄

Ja tam za kobitą idę, a nie za fejmem 😊 

można wszystko mówić aby nie zawczasu jak już akcja ruszy i zdjęć nie publikować. 

47 minut temu, matek89121 napisał:

albo kurskiemu wejść pod stolik i robić za misiewicza 

O widzicie, mówiłem że gul skoczy. Nie myślałem, że tak szybko 🙄

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Myślę że warto, zobaczę po drugim odcinku , ale pewnie wciągnie tak jak podlasiaki👍🏻

I ja zaczął to oglądać 👍

Pamiętacie złote łany? tyż na tamte czasy dobry "serial", euro łany to juz nie to samo 😕

• Like 2
Opublikowano
50 minut temu, pedro2 napisał:

Ja tam za kobitą idę,

to bez tego cyrku sie nie da?  chyba że wszystkie z okolicy na około juz sie poznały  i trzeba dalej szukać 

pewnie naprawde chodzi o to by obok była kobieta ktora zechce sie nauczyć polubić tą robote i styl życia ,sie znać troche i pomóc ogarniać kiedy własne zdrowie szwankuje 

1 godzinę temu, matek89121 napisał:

albo kurskiemu wejść pod stolik i robić za misiewicza 

ten janniger też nie gorszy 

1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

i jak ? warto?

zapytaj w styla jarka ogarka 

i jak tam ? fajnie jest? 

1 godzinę temu, Strongman napisał:

ja znam dużo takich związków 20lat różnicy,

facet w tym układzie oprócz doświadczenia  musi być kasiasty jak sugar daddy inaczej chyba nie zadziała i pewnie wrażenia nie zrobi  

10 godzin temu, pedro2 napisał:

fynda w agrotechniku wypożyczę i można się pokazywać

reklamodawca TVP sam podstawi , nie musisz sie fatygować chyba że sie gardzi markami które do tej pory na pokaz stały u dotychczasowych gości 

12 godzin temu, Strongman napisał:

A po za tym, co do tych krów tej Pani Emilki,

wszędzie ta emilka i emilka, nawet panowie złomiarze radzili do niej startować 

świat sie kończy 

Opublikowano
4 godziny temu, Strongman napisał:

A teraz poznasz się która to ruda jak wszystkie się farbują,Ja tak naprawdę rudej w życiu nie widziałem którą bym znał i wiedział ze naprawdę ruda była od małego.

No Niemca to chyba ich sporo a u nas niema bo przeważnie ciemny blond lub czarne.

A ja widziałem, nawet kręciłem z taką. Szkoda że nie wyszlo, fajna dziewucha była

16 minut temu, marulekk napisał:

I ja zaczął to oglądać 👍

Pamiętacie złote łany? tyż na tamte czasy dobry "serial", euro łany to juz nie to samo 😕

Ostatnio i złote i euro oblecialem w trzy dni w robocie.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, rogaliq napisał:

to bez tego cyrku sie nie da?  chyba że wszystkie z okolicy na około juz sie poznały  i trzeba dalej szukać 

pewnie naprawde chodzi o to by obok była kobieta ktora zechce sie nauczyć polubić tą robote i styl życia ,sie znać troche i pomóc ogarniać kiedy własne zdrowie szwankuje 

Wszystkie rude z okolicy już wypróbowane 🤣 

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, rogaliq napisał:

facet w tym układzie oprócz doświadczenia  musi być kasiasty jak sugar daddy inaczej chyba nie zadziała i pewnie wrażenia nie zrobi 

Bo to związki z Ukrainkami i Białorusinkami a dla nich nie wiele starczy, uwierz mi.Ten od winnic też taką znalazł choć był kasiasty.

Zresztą te 20 lat czy 30 lat młodsza to nic złego, złe są te geje i lesby jak dla mnie.A te geje potrafią być agresywne, bo raz stałem w korku i sli chodnikiem i jak ktoś się na nich spojrzał to coś brzechali ale nie słyszałem co a ze korek był długi to tak 500m ich obserwowałem.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
7 minut temu, Strongman napisał:

złe są te ... lesby jak dla mnie.

czemu ? exposeł Robert Węgrzyn co kiedyś powiedział o lesbijkach , myśle że nie jeden by potwierdził a może i by sie przyłączył 

Opublikowano

lesby "znaleźli" facetów???? to moze to byli ONI???? 🤔🤔🤔 lesbowie...a może geje !?!? 😱😱😱😱😱 strach się bać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v