Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

To jest podejście, zbić drzwi, a potem dopiero patrzeć czy pasują...

Toż tak samo robisz . Najpierw przyczepę robisz , a później chcesz żeby kupcowi pasowała . :D

Opublikowano

Wiekszych bzdetów nie oglądałem ,co program to gorzej,niech tego w mieście nie oglądają ,bo nic dziwnego że rolników mają za  oszołomów,nie wiedziałem że tak patologia może być

Opublikowano
5 minut temu, Paulina1985 napisał:

chorowała chorowała i nie ważne jak chorowala, wazne, ze zmarła 🙊🙊🙊  tego to nie słyszałam jak zyję 🙊 Gienio w formie 😁

Też mnie to rozwaliło 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, miwigos napisał:

Wiekszych bzdetów nie oglądałem ,co program to gorzej,niech tego w mieście nie oglądają ,bo nic dziwnego że rolników mają za  oszołomów,nie wiedziałem że tak patologia może być

NIe wszędzie jest tak OCH i ACH jak u Was

Opublikowano

Pokażą bambrów - źle, pokażą Gienia - źle 😅  no jedyni dzisiaj miszcze hodowli wspierający szkołę "chemią" zaplusowaly 😁

Opublikowano

W następnym odcinku będą kukurydzę kosić, ciekawe czy się zakopią. 

Opublikowano

łiiii tam, te dzentelmeni i wiesniacy do mnie nie przemawia 🤷‍♀️

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

Teraz włączcie sobie na TTV leci "Dżentelmeni i wieśniacy" :P

se oglądaj ,ide spać bo na 6 do roboty 

swoją droga ciekawe ile dyrektorka zarabia tam w strabli że szkoła cienko przędzie ?

kiedyś w damy i wieśniaczki UA było że tam na wsi dyrektorka wiejskiej szkoły ma w przeliczeniu ok 300zł miesięcznie 

@Paulina1985 oglądałaś powtórke pewnie , tam na tabliczce na cmentarzu były 2 identyczne daty? 

A mnie to zaimponowała tym że potrafi się podzielić z sąsiadem 😅

mi tam Emilka zaimponowała , 20 ha łąk to już pod rich people podchodzi , od @stantom i innych mogłaby sie pewnie duzo nauczyć o bale grazing itp 

czemu jej tu wśród nas jeszcze nie ma 

Przed chwilą, soltys48 napisał:

ło Boże jak łun śpi🙄

swój chłop z niego

ja też często tak śpię, tylko jak jestem u*ebany i spocony to jednak w środku nocy potrafię sie przebudzić i łachmany z siebie zrzucić 

jak mówi znane przysłowie

świnia sie nie myje i też żyje 

się nie myje krowa i ją Pan Bóg też chowa 

z resztą temu duże domy piwnicami garażami lepsze ku temu bo w ustronnych pomieszczeniach typowe rolnicze ubrania robocze sie zostawia i bocznymi drzwiami chodzi 

a jak u mnie chata mała i stara to i bałągan częściej jest 

ot wczoraj pare jałówek takich 2  mesięcznych hf i angus pomagałem znajomemu łapac i rogi wypalać to na łajnie łubudu ,spodnie , i bluza w gównie bo nie podesłano przed zabiegiem było a gumiaki te lekkie śliskie piankowe pożoczono mi wtenczas 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, krilan06 napisał:

Ale w jakich warunkach ten Andrzej siał to szok, gnoju nie szło wozić ale posiać posiał 

Telewizyja przyjechała to coś trza było robić . 9_9

Opublikowano
27 minut temu, Paulina1985 napisał:

chorowała chorowała i nie ważne jak chorowala, wazne, ze zmarła 🙊🙊🙊  tego to nie słyszałam jak zyję 🙊 Gienio w formie 😁

Gienek to  taki podlaski Paulo Coelho 

Opublikowano

Coś w tym jest...z Coelho i jego "mądrości" tez czasem mozna boki zrywać 🙄

Opublikowano

Pokazują skrajności, to co ludzi ciekawi. Toż oglądalność musi być. Przyjechali by do mnie to co bym im pokazał, ani bamber, ani bieda nie piszczy 😋 myję się, nie chodzę spać w "opakowaniu" 😆 flaki z olejem,kto by to oglądał 

• Like 1
Opublikowano

To zależy a w jakim towarzystwie np. na jakieś imprezie to lubię posiedzieć pogadać choć już dawno nie byłem to moze teraz już tak nie mam :ph34r:

ja tez nie lubie sie bawić /tańczyć a obecność na uroczystościach rodzinnych traktuję jako przymus , na weselu siostry ciotecznej to tyłka ze stołka nie podnosiłem 

Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

ezu...🤦‍♀️ za kogo Ty mnie masz 😭😭😭😭😭😱

sory ... myslałem że komentarz , był edytowany i zamiast "dnia" było "litra", ale sie pomyliłem 

ale ja już ślepy przez komputer i af jestem , trzeba zdecydowanie ograniczać , lajki sie skończyły więc jest ku temu powód

Przed chwilą, slawek74 napisał:

To Ty jakiś nierodzinny

musi uważać w przyszłości bo potem może być tylko gorzej

Opublikowano
44 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Ja słyszałem ale to się o wrogach tak mówiło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v