Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

podobno czasem czyta

hihi. Ale Ty się martwisz o mnie 🤣 albo o mojego męża, już sama nie wiem 🤣 Kochamy się i mamy się dobrze 🤤 👍

2 godziny temu, radekz200 napisał:

A Ty rogalik tak się naoglądasz tych dziewczyn na roksie, wpadniesz na AF i przelejesz nam wszystkie swoje fantazje 😛

Co to "roksie"? jakaś poronostrona czy cuś?

Opublikowano

nieeee...bo się boję 🙈

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Nie ma to jak trochę fermentu wprowadzić to coś więcej się dzieje 😉😎

gupi

Opublikowano

Sławek, Ty wiesz, ze ja na punkcie adorowania mnie, podtekstów itp. jestem przeczulona🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️, nie sprawiaj mi przykrości :-P

Opublikowano

Że co? Ja nawet nie wiedziałem o takiej stronie. Koledzy jak dla @rogaliq panny szukali to link wstawili.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 2.12.2019 o 13:56, radekz200 napisał:

A Ty rogalik tak się naoglądasz tych dziewczyn na roksie, 

jakiej roksie? na te na joe monster czasem rzuce okiem przy okazji poszerzania i tak juz potężnej ilości wiedzy bezużytecznej

Dnia 2.12.2019 o 14:13, Rolnik7343 napisał:

A to trzeba rozmawiać ? 😂

najpierw to i tak wzrokiem trzeba obadać/rozbierać

i tak już od kilkunastu lat

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Doskonały opis Dziękuję bardzo za podzielenie się swoimi przemyśleniami. Podkreśliłem wiele przydatnych informacji. Powodzenia!!!Biorąc pod uwagę twój profesjonalizm w Photoshopie, chciałbym podzielić się moim artykułem na ten temat. spodoba ci się. nie zapomnij zostawić swojej opinii

Edytowane przez jackwilshere
Opublikowano

wiele m-cy nie oglądałem "rolnika" i ostatnio miałem chwilę, latałem po kanałach i trafiłem na program. jakaś laska od ch... wyzywa typa, on ją od ku... 

źle chyba trafiłem - totalne dno

Opublikowano

Fajne to jest, nie znasz się🤪 Daj nam się uzewnętrzniać jeszcze do niedzieli, potem zamknięcie tematu i nudy 😂

Opublikowano

No to jeszcze niedziela i zakładać nowy temat 🤣  chyba, że Rolnicy podlasie też sie skonczą. A ktos wspominał o tym drugim serialu Rolnicy. Tak się żyje na wsi.czy cos takiego????

Opublikowano

ma być świąteczny. To nie w tą niedzielę????????😱😱😱😱😱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v