Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurczę, ale Adrzej szcześliwy jest i ja go szanuję 😁 przynajmniej sie chłopina umył w tej rzeczce 😁

Radek a co ona ma mowić? widać, ze ona naprawdę się zauroczyła tym frajerem, jak na niego patrzy no i tak pcha się do niego w odwiedziny 🤷‍♀️ na pewno zaczynała inną rozmowe niz o podgodzie, a to co tv pokazala to wiadomo...ludzie mieli się pośmiać. Ja uwazam, ze Slawek od dwoch odcinków ma ja...w powazaniu glebokim..🥺

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

więc nie tylko ja to zauważyłem.

wam mówię, że contractus wstawił mu swoje maszyny dla reklamy. jest ktoś z tamtych okolic co by potwierdził jakie sprzęty tak na prawdę ma ten typ?

No na pewno a to stado bydła oporządza przy pomocy taczki iwideł ludzie taki sprzęt w takim gospodarstwie to nic nadzwyczajnego

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

więc nie tylko ja to zauważyłem.

wam mówię, że contractus wstawił mu swoje maszyny dla reklamy. jest ktoś z tamtych okolic co by potwierdził jakie sprzęty tak na prawdę ma ten typ?

Weź nie zazdrość 😛 druga sprawa ciekawe czy Ty jakbys miał pracownika to bys sam czyścił z błota a on by stał 

Opublikowano
14 minut temu, radekz200 napisał:

Weź nie zazdrość 😛 druga sprawa ciekawe czy Ty jakbys miał pracownika to bys sam czyścił z błota a on by stał 

Ku. wa człowiek dla człowieka nie powien być popychadlem. A ten właśnie w taki sposób zwraca się do swojego pracownika. 

• Like 2
Opublikowano

A w mieście to inaczej jest na zakładzie? Tak samo, tylko tam nie funkcjonuje słowo parobek. @Paulina1985 jak ten muppet się nazywał, bo nie pamiętam. Bart?

Już znalazłem, Bert. 

Opublikowano
5 godzin temu, Karol06 napisał:

No chyba nie? Ta Marta w ogóle nie zainteresowana, zero inicjatywy ze swojej strony, otwarcie mówi że do anglii spierdziela, a chłop ma sie jeszcze starać dla takiej mimozy? Przecież ona nawet przytulić mu sie nie da, a chciał to zrobić nie raz. 

Widzę że co niektórzy zobaczą mocno średnią kobiete a już by na nią gospodarstwo przepisywali i wychwalali pod niebiosa :D 

A od kiedy kobieta mówi i robi to co tak naprawdę myśli? Nie każdy chce się przytulać w miejscu publiczny. Jeśli robiła uniki, to tylko świadczyło o tym, że chce być zdobywana.

Według Ciebie, jak kobieta na trzeciej randce nóg nierozłoży, to jej nie zależy?

2 godziny temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ku. wa człowiek dla człowieka nie powien być popychadlem. A ten właśnie w taki sposób zwraca się do swojego pracownika. 

Jak komuś pracodawca nie odpowiada, to się rzuca pracę i idzie do innej. Ja bym u takiego długo niepopracował.

2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

A w mieście to inaczej jest na zakładzie? Tak samo, tylko tam nie funkcjonuje słowo parobek.

Jak mnie w pracy wkurzył majster, to mu powiedziałem co o tym myślę. Kierownikowi i prezesowi też. Za wyrażenie swojej opinii nikt mnie nie zwolnił. W końcu przyniosłem wypowiedzenie, to majstrowi i kierownikowi mina zrzędła. Kierownik od razu zaproponował 2zł/h podwyżki, na którą się niezgodziłem. 

Jak pracodawca nie szanuje pracownika, to niech sam robi. 

W moich stronach to nawet Ukraińcy za bardzo nie chcą pracować.

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, bergman31 napisał:

A od kiedy kobieta mówi i robi to co tak naprawdę myśli? Nie każdy chce się przytulać w miejscu publiczny. Jeśli robiła uniki, to tylko świadczyło o tym, że chce być zdobywana.

Według Ciebie, jak kobieta na trzeciej randce nóg nierozłoży, to jej nie zależy?

Kto mówi o rozkładaniu nóg? Nie popadaj w skrajność. Zwykłe przytulenie czy buziak to nie jest nic nieprzyzwoitego. 

Chce być zdobywana? A co ona, Mount Everest? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol06 napisał:

Kto mówi o rozkładaniu nóg? Nie popadaj w skrajność. Zwykłe przytulenie czy buziak to nie jest nic nieprzyzwoitego. 

Chce być zdobywana? A co ona, Mount Everest? 

W takim razie co dla Ciebie oznacza całus w policzek od dziewczyny na końcu pierwszej randki?

Czasy kiedy kobietę waliło się łeb maczugą i zaciągało się do jaskini już dawno minęły. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

a taki związek że niby trzeba tą kobiete zdobywać ale nie można też jej włazić w dupe (taka metafora hehe)

Na ytb jest taki kanal o podrywaniu

I gość mowi ze jak facet nie szanuje  to tym bardziej kobieta nie będzie go szanowala doceniala 

Edytowane przez mf362
Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

Kierownik od razu zaproponował 2zł/h podwyżki

brutto ? 

W moich stronach to nawet Ukraińcy za bardzo nie chcą pracować.

bo daleko to raz a po 2 to i koszty życia wyższe w głębi kraju , choć z ełku sokółki i innych okolic walą do stolicy podlasia 

Przed chwilą, mf362 napisał:

I gość mowi ze jak facet nie ma sie nie szanuje to tym bardziej kobieta nie będzie go szanowala doceniala 

no to ze mna "pozamiatane" 

zależy czy chciałaby dać sie wyru**ać czy wylizać 

W takim razie co dla Ciebie oznacza całus w policzek od dziewczyny na końcu pierwszej randki?

to że mną sie nie brzydzi 

Czasy kiedy kobietę waliło się łeb maczugą i zaciągało się do jaskini już dawno minęły. 

czy orało się nią pole:D

14 minut temu, Bananek napisał:

"oczyść kosiarke z torfu" już ja bym mu oczyscil.

WOM 1000E i torf z dyskow odleci razem z nożykami.

1 godzinę temu, Bananek napisał:

i niezbyt miło traktujący ludzi: "Ty zrób to, Ty zrób tamto..." na oko wyglada, że uważa się za kogoś ważniejszego.

"osoba decyzyjna" i "strateg" jakoś ktos musi planowac żeby to "sie kręciło" jakoś 

26 minut temu, Karol06 napisał:

Widzę że co niektórzy zobaczą mocno średnią kobiete

jak u tych ładnych i obleganych nie ma szans to trzeba obnizyć poziom "zainteresowań"

Przed chwilą, radekz200 napisał:

Weź nie zazdrość

ja i temu parobkowi zazdroszcze , raz że kasa taka że na dwukólke stać a po 2 zasuwa u kołchoźnika maszynami którymi małorolny nigdy nie bedzie miał szansy robić u siebie czy dorobić sie takich , moje "parobkarstwo" tyle mi nie dało i tyle nie nauczyło co on tam robi, raz że dzieci u niego małe i za bardzo pomocy nie ma a kobieta poza pomocą w oborze jest raczej kurą domową ,  jak dzieci podrosną i sie nauczą to i kierownice mu odbiora jak zechcą dalej to ciągnąć

Przed chwilą, radekz200 napisał:

druga sprawa ciekawe czy Ty jakbys miał pracownika to bys sam czyścił z błota a on by stał 

sprawiedliwie byłoby czyścić razem , dać dobry przykład i wziąć sie pierwszemu do roboty a później wymagac od kogoś pomocy lub mieć pretensje że nie robi pomimo prośby, choc bez myjki to hvj nie czyszczenie a przecież i tak zrezygnowali z roboty i koszenia 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

jakieś one co program to nowsze

gdzie tam nowsze, ten co z turem chodził to i wcześniej był pokazywany w pierwszym odcinku a teraz to widać że starsze bo chyba seria 6X30 i mniejszy ze zgrabiarka 

Przed chwilą, staszek131415 napisał:

a marzenia ma też nie tuzinkowe talerzówka Tur i belarka

przyziemne ,materialne i ...osiągalne przy ich areale

7 godzin temu, Thomas2135 napisał:

@rogaliqniepoznaję. Dowcipami sypiesz. Nie chciało mi się wpisać, bo i wiosek nie pamiętam dobrze.

@bratrolnika lubi/pyta bo myśli że znajde cos czego on jeszcze nie zna 

z reszta to miało być a propo tego "wyznawania miłości" bąkiem

także nie ma co się dziwić bo prywatnie wszystko po staremu

Opublikowano
1 minutę temu, rogaliq napisał:

brutto ? 

bo daleko to raz a po 2 to i koszty życia wyższe w głębi kraju , choć z ełku sokółki i innych okolic walą do stolicy podlasia 

no to ze mna "pozamiatane" 

zależy czy chciałaby dać sie wyru**ać czy wylizać 

to że mną sie nie brzydzi 

czy orało się nią pole:D

Chciały równouprawnienia to maja

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Kanał tyz jest 😛 a garaz mały murowany "samochodowy" także jak się ciągnikiem wjedzie to już nic się przy nim zbytnio nie porobi bo nie ma miejsca 

to wypierdziel złom  na dwór na kupe jak u jarka ogarka

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, bergman31 napisał:

A co przez 5 randek będziesz sprawdzał ,czy ma fajny charakter? Jak najszybciej posprawdzać wszystko, jak gra gitara to można się prowadzać:D

a drugi temat co tak hucznie obrabiacie ,to rolnicy z Podlasia?

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Nieplanowane ciąże to tak bardziej kobiet wina:D. Ale żeby nie było, chłop też musiał w tym palce maczać, nawet trochę więcej niż palce🤣. A alimenty to super sprawa, trzeba ponosić konsekwencje. Zwłaszcza ,że na własne dziecko się łoży.

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ze co??? Że jak??? Nie rozumiem.

oto ło

Cytat

Że jaki??? Zapodaj

3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

ale Adrzej szcześliwy jest i ja go szanuję 😁 przynajmniej sie chłopina umył w tej rzeczce 😁

takie to swojskie te jego życie , fakt że porządne kobiety to odstrasza ale co w rzece "zamoczył" to jego 

16 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Koncertów też żadnych nie robić

wiesz jakie chore pieniądze tym pajacom na scenie sie płaci? a potem pozamykają sie w 4 ścianach posiadłości i gwiazdorzą /mądrzą się 

16 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Garaż cały zawalony, pieca nie ma a ja zimna nie lubię

to zrób , jezdzisz po sklepach do takiego żeliwnego kacperka/karlika było se kupić bo te blaszane z szamotem to o kant d.. , nawiew na koze dorobić z  watraczka mikrofali i chodzi dużo ciszej niż nagrzewnica gazowa 

u mnie kolanka hamburskie za fanarek zaczeły robić jak "dołozyłem" do pieca, dobrze że grube to sie nie przepalą tak prędko jak blaszane rury dymowe parnika

2019-11-22 06.12.34.jpg

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v