Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Widzicie nie trzeba być magistrem, żeby być człowiekiem interesu tak jak Gienek po 8 klasach podstawówki :D

a kawalerka z Podlasia pewnie już zblokowała drogę prowadzącą do Laszek :)

Opublikowano
51 minut temu, zetorki12 napisał:

Ale nie tworzę .

Na oglądalność to trzeba by w skrajność . Porządne świniobicie , a najlepiej obieranie cielaka ze skóry . Po zabiciu oczywiście . Kłótnie sąsiedzkie , zabieranie dzieci od patologii ... To ludzi jara . Najważniejsze żeby dało się potępić innych stawiając siebie na piedestale .

A gdyby tak.. uciekającego cielaka na rowerze obdzierał że skóry rzeźnik w stroju baletnicy jadący na monocyklu ? 🤔

Opublikowano
10 minut temu, aro1975 napisał:

a kawalerka z Podlasia pewnie już zblokowała drogę prowadzącą do Laszek :)

To samo pomyślałem xD

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik7343 napisał:

A gdyby tak.. uciekającego cielaka na rowerze obdzierał że skóry rzeźnik w stroju baletnicy jadący na monocyklu ? 🤔

To by zainteresowało na pewno ale obrońców praw zwierząt , ekologów i prokurature :ph34r:

Opublikowano

Dziś oglądałem trzy odcinki i powiem że się rozczarowałem takie to wszystko denne szkoda czasu by to oglądać

Opublikowano
3 minuty temu, staszek131415 napisał:

Dziś oglądałem trzy odcinki i powiem że się rozczarowałem takie to wszystko denne szkoda czasu by to oglądać

rzeczywiście mądre. Zmarnować 3 godziny na to żeby stwierdzić, że nie warto marnować trzech godzin, 

Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

Żeby dzień zleciał to nawet takie "denne" seriale chce się oglądać

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

rzeczywiście mądre. Zmarnować 3 godziny na to żeby stwierdzić, że nie warto marnować trzech godzin, 

Lokalna patologia z programu Dżentelmeni i wieśniacy widać że niski budżet na to mają gdzie się tacy uchowali do dzisiejszyh czasów 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, staszek131415 napisał:

gdzie się tacy uchowali do dzisiejszyh czasów

przecież masz podane miejscowości. :) Pojedź tam to zrozumiesz, że niewiele jest udawane w tym "serialu"

Opublikowano

Aż strach tam jechać toż to jeszcze dziki kraj wolę sobie cyrk w telewizji obejrzeć

Opublikowano
6 minut temu, staszek131415 napisał:

Aż strach tam jechać toż to jeszcze dziki kraj wolę sobie cyrk w telewizji obejrzeć

20 minut temu, staszek131415 napisał:

taaa

incepcja...

Opublikowano

Ten pożar, słaby jakiś był.

Prasą później belował.

Gaśnicy też nie umiał użyć, w sumie to dużą miał.

Opublikowano (edytowane)

może i działa ale jak dalej było to wiochą zabita dechami tak i dalej pozostanie, mała skala mała kasa i równie małe możliwości inwestycyjne a w zasadzie ich brak w porównaniu z kołchoźnikami , do postępu ,technologii i nowoczesności jak było daleko tak i jest

3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Nieeee, Odpoczywam 😄 I pozwalam robić u niego tak jak on chce 😂

jak to emilki kuzyn powiedział ? chcesz mieć zrobione dobrze ? zrób to sam 

@Thomas2135 jaka tam prawda tez nie wiadomo bo pare różnych rzeczy wujcio google podrzuca po wpisaniu imienia i nazwiska

choć przynajmniej kolejny wyjątek potwierdzający regułę że studia nic nie dają 

3 godziny temu, staszek131415 napisał:

wolę sobie cyrk w telewizji obejrzeć

wchodze na AF i wcale nie musze cyrku oglądać by śmiać sie do rozpuku

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 minut temu, rogaliq napisał:

może i działa ale jak dalej było to wiochą zabita dechami tak i dalej pozostanie, mała skala mała kasa i równie małe możliwości inwestycyjne a w zasadzie ich brak w porównaniu z kołchoźnikami , do postępu ,technologii i nowoczesności jak było daleko tak i jest

Ale o co Ci chodzi? Za cholerę nie rozumiem. Żyje gdzie żyje, ma z tego pieniądze to w czym widzisz problem? 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, rogaliq napisał:

Czyli ty z tych od fynda, kasa kasa kasa... mały z pasją, sercem do pracy gospodarz to do odstrzału... mimo, że np dobrostanem zwierząt przebija kołchoźnika... szkoda takich ludzi jak ty...

Edytowane przez mszk8
literówka
  • Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v