Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

:D Sami mnie wzięli, dłużej migać się nie dało.   :D

image.png

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ja w niedzielę rodzony, a robię za trzech więc to nie prawda...

Ogólnie to dziś mija równo 32lata jak się pojawiłem na tym świecie

!00 lat może nawet  więcej:)  32 lata  to jeszcze  złoty wiek, wszystko można i wszystko się chce  :D

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

No właśnie,    :D  a mi to już nawet nie chce się chcieć.    :P    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

I tym sposobem nasunęło się wspomnienie o Extrabyku... gdzie on jest jak go nie ma? Brakuje na forum jego osoby. Neta mu zabrali czy zapuszkowali za nadmierną obronę okolicy przed fermą?

• Like 2
Opublikowano

Już nie mają o czym śpiewać, ciekawe kto by na taką poleciał co to śpiewa.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Pigmei napisał:

no nie mów, aż tak źle nie może przecież być :ph34r: chęci z pewnością masz , lepiej mów że masz sklerozę i o chęci zapominasz  :P

A tu się mylisz, grzebię łyżką w zupie, a myślę o d*pie.   xD

Wiesio, no nie mów że Nadia jest brzydka.  

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Ale nie ta co na obrazku, tylko oto co śpiewa, mi chodzi ze wygląda jak jagodzianka.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Na tym gołodupcu była jakaś gruba,i tak ku...o ubrana.To zwracam honor.

Opublikowano (edytowane)

Wiesio, gdzie Ty w tamtym teledysku grubą widzisz?    :P  Albo mi się kurczą, albo Tobie powiększają.  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
5 minut temu, Wiesi0 napisał:

na 2:40 jakie uda,jakie biodra,jakie grube nogi.

Gdzie Ty to widzisz?   xD

Opublikowano (edytowane)

Ale tu Nadia a tam musicloft to inny zespół.2:40 w piosence gołodupiec zespołu musicloft,tam nie ma żadnej Nadii co ci ta Nadia w głowie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

Ale tu Nadia a tam musicloft to inny zespół.2:40 w piosence gołodupiec zespołu musicloft,tam nie ma żadnej Nadii co ci ta Nadia w głowie.

Toż Ty sam ten teledysk wstawiłeś,    :D   i o tym mówimy, gdzie Ty tu widzisz grube?  xD To gdzie ten inny zespół?   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Ale to nie żadna Nadia bo patrzyłem na fb to jakaś Ewelina.Dla mnie gruba dla ciebie może nie.

Opublikowano
1 minutę temu, Wiesi0 napisał:

Ale to nie żadna Nadia bo patrzyłem na fb to jakaś Ewelina.Dla mnie gruba dla ciebie może nie.

Jak ona gruba , to jakie Ciebie kręcą ,anorektyczki😊? Dla mnie to "zdrowa"dziewczyna😏

Opublikowano
chyba coś ci inaczej komp wyswietla bo u mnie jest ewelina kowalik.Nadia to nadia i jest ladna ale ja piszę o innej osobie niź ty myślisz
Opublikowano (edytowane)

Fakt, cos się dzisiaj chyba pier**li, teraz u Ciebie wyświetla co innego, w cytacie Rolnika7343 jeszcze coś innego i u mnie co innego. I za każdym odświeżaniem się zmienia na jeszcze co innego. 

Edytowane przez Sean
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v