Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tak do czasu, potem zasilisz ławeczkę pod sklepem. I nie będzie to w Wilkowyjach.

Opublikowano (edytowane)

W japoni są już takie lalki ze nawet rozmawiają,za 50 lat kto wie co będzie.Te kitajce powariowali.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kiedyś był program w tv to widziałem jak rozmawiają,się uczą.Szkoda gadać.

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś w sąsiedniej wsi pijak otworzył burdel i kupił lalkę za 30zł dla innych pijaków,za numerek winko,ale nie zdążył jej wulkanizować bo jakoś ją gryźli,i co numerek nowa łata.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

No i wywalił ją w rów a potem dzieci sli topić marzannę i sprzątali rowy przy okazji i któryś krzyknął ze mają drugą marzannę i ją utopili.Nauczyciele pękali ze śmiechu bo wiedzieli co to za lalka.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
8 minut temu, Roman4321 napisał:

tera robią bezdętkowe wypełnione pianką to nawet jak sie przedziurawi to dalej trzymaxD

Widzę że trochę ćwiczysz. Teraz odwagi i do boju. Zamień lalkę na dziewczynę😁😉

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

samemu tez sie dobrze zyje

Nie ma większej kary jak Pan Bóg człowieka człowiekiem skarze, ale człowiek nie jest samotnikiem i musi mieć tą drugą bliską osobę przy sobie, inaczej palma mu odbije, prędzej czy później.   :P  

Sorry chłopaki, ale jak Wy już interesujecie się technologią produkcji gumowych lalek, to to nic dobrego nie wróży.    :P   

Opublikowano

Jeszcze nie zaczalem nawet szukać a mam 20 lat, nigdy nie byłem na dyskotece. Ale przynajmniej jak nie masz to nikt ci rogów nie doprawi

Opublikowano

jak nie było internetów i gazetów to wzystko zaczynało i kończyło sie na dyskotece gdzie okoliczne wsie sie spotkały i pożeniły między sobą teraz zwiększył się krąg zainteresowań ale większy wybór nie znaczy lepiej

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, sabuliga napisał:

Jeszcze nie zaczalem nawet szukać a mam 20 lat, nigdy nie byłem na dyskotece. Ale przynajmniej jak nie masz to nikt ci rogów nie doprawi

Rozumiem że jesteś jeszcze młody, ale nie zgadzam się z drugą częścią odpowiedzi, to może lepiej nie jeździć samochodem, bo sobie można łeb rozwalić?    :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v