masa24 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Witam, do zaoferowania mam siano z łąki świeżej z areału 60 hektarów . W jakiej formie będzie łatwiej to sprzedać , siano czy sianokiszonką. Woj warminsko mazurskie
thor1984 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Znajoma wystawiła siano i sianokiszonke. Za sianokiszonka nikt nawet nie zadzwonił a siano sprzedała bez problemu i jeszcze byli chętni kupcy. Po siano koleś przyjeżdżał tirem około 200 km w jedną stronę. Więc mi się wydaje, że siano.
piotrp88 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Gdzie dokładnie mieszkasz i w jakiej cenie będzie to siano?
masa24 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2019 Cena do uzgodnienia, powiat wegorzewski
rocknrollnik1 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 ja od kilku lat sprzedaję siano.Wolę siano niż sianokiszonkę ze względu na czas , sprzęt i koszt zrobienia sianokiszonki.A także transport.Lżejsze bele ,więcej można załadować.Z cenami różnie tak samo jak z jakością.Teraz wreszcie mogę trzymać pod dachem i będą ładne nawet na drugi rok.
piotrp88 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 @rocknrollnik1 Panie, po ile to siano?
rocknrollnik1 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 to zależy.Po okolicy i słabsze siano( takie dla byków,krów mięsnych) na ogół po 50 zł.Lepsze ok 20-30 zł drożej. Siano w mojej części kraju można zrobić dopiero na początku czerwca,więc może z wyglądu nie za ładne,ale odkąd sprzedaję nikt mi nie zarzucił ,że nie dobre.
Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam dom z gospodarstwem rolnym – 4,12 ha gruntu
Krukowiak Apollo