JD975 problem z obrotami wentylatora
-
Podobna zawartość
-
Przez JanG
Kupiłem siewnik Focus 1000/4 i nie wiem jak ustawić wentylator do siania rzepaku.
Prosze o pomoc.
-
Przez KOSTEK12
Witam,mam pytanie czy jak silnik jest zgaszony to powinno dać się obracać za wentylator chłodnicy ręką bo u mnie w JX100U silnik IVECO8045 tak się właśnie dzieje co prawda jest pewien opór ale się obraca mimo że koło pasowe jest zatrzymane przez prawidłowo napięty pasek :blink: dodam tylko że łożysko wydaje się być dobre,nie ma też wibracji bocznych
-
Przez Szymon1614
Witam. Mam problem z t25, a mianowicie odpowietrzę ciągnik następnie go odpalę, odpali bez problemów, wcisnę mu gaz do dechy i po kilku minutach ciągnik zaczyna schodzić na wolniejsze obroty silnika, falować na obrotach i gaśnie mimo że trzymam mu gaz do dechy cały czas. Jak chcę go następy raz odpalić to mam spore problemy. I jak ciągnik zaczyna wariować to wydaję mi się że tak jak by ciągną lewe powietrze lub nie dostawał odpowiedniej dawki paliwa. Proszę o pomoc i z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez DanielKwiatkowski
Witam
John Deere 1570 problem z ustawieniem obrotów bębna.Nie dziala zwiekszanie zmniejszanie obrotów.Prad wszędzie jest dochodzi do sterownika i dalej nie podaje, cewka tez jest dobra. Serwis wszystko sprawdzał. Dzis przyjechał sterownik dalej to samo. Co moze byc przyczyną? Mial ktos podobny przypadek?
-
Przez michalkowalski115
Tak jak w temacie, muszę odkrecic ten wiatrak żeby dostać się do pompy wodnej, ponieważ cieknie płyn. Lecz nie wiem w jaki sposób wyjąć ten srebrny element
-

Rekomendowane odpowiedzi
Valtra T5 - dziwne dźwięki z kolumny kierownicy
Owies Lion