Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@wiesiek63zmc

zapierd...j sobie jak chcesz i się zaoruj żywcem żeby pokazać jaki z Ciebie twardziel. Mnie życie nauczyło, że nie warto. Tez zapieprzałem oporowo, czasami mało się spało bo myślałem, że Pana Boga za nogi złapałem i w kilka lat gospodarkę powiększe kilkukrotnie. I co? Chorubsko dopadło i mogę sobie pofikać. Także teraz więcej szacunku dla siebie i zdrowia. Nadzieje na rozwój stracone i powiem Ci, że w d*pie z tym dopiero teraz zaczynam żyć. Wcześniej człowiek zapierniczał i wmawiał sobie mimo bólu kręgosłupa, przemęczeniu, że jest super bo się rozwija. 

Popukać się w głupi łepek tylko pozostało. 

• Like 5
Opublikowano

"Który Jarek "

1 minutę temu, pedro2 napisał:

@wiesiek63zmc

zapierd...j sobie jak chcesz i się zaoruj żywcem żeby pokazać jaki z Ciebie twardziel. Mnie życie nauczyło, że nie warto. Tez zapieprzałem oporowo, czasami mało się spało bo myślałem, że Pana Boga za nogi złapałem i w kilka lat gospodarkę powiększe kilkukrotnie. I co? Chorubsko dopadło i mogę sobie pofikać. Także teraz więcej szacunku dla siebie i zdrowia. Nadzieje na rozwój stracone i powiem Ci, że w d*pie z tym dopiero teraz zaczynam żyć. Wcześniej człowiek zapierniczał i wmawiał sobie mimo bólu kręgosłupa, przemęczeniu, że jest super bo się rozwija. 

Popukać się w głupi łepek tylko pozostało. 

Przecież pisze w ten sam deseń -czego tu nie rozumieć 

Opublikowano
2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

On jak u Bazydlo celowo napisał 'któren' :)

A gdzież tam . Wiesz . Mam nowej generacji telefon i wiesz on mi tak robi jak @Bazydłowi :P

Opublikowano (edytowane)

@Rolnik7343

Jaki on wg Ciebie normalny, jak te popeline robi celowo, żeby zarobić? 

Naoglądał się wazzup-a i swiruje to wg Ciebie normalne? Dla mnie nie bardzo :).

Połowę rzeczy z jego wykonań można zrobić porządnie i tak samo tanim kosztem, rtlko po co jak można swirowac i mieć na tym kasę nie? 

3 minuty temu, zetorki12 napisał:

A gdzież tam . Wiesz . Mam nowej generacji telefon i wiesz on mi tak robi jak @Bazydłowi :P

Ja Cię tu bronię a Ty mnie tak? Słownikiem? Osz Ty chujaszczyku 😛

Edytowane przez zycietoniejebajka1
Opublikowano

Mi adwokata nie potrzeba . Powiadają że prawda się sama obroni .

Z tym telefonem , to albo ty , albo ja nie złapali ironii .

Opublikowano

Jest normalny ;) nie żebra o suby i łapki... Nie reklamuje firm bo mu firma rzuci litr oprysku za to ... Do życia podchodzi na luzie, można się pośmiać przy jego filmach 

A np. takich jak agromaxxx czy nieprofesjonalny już w ogóle nie oglądam ... Bardowskiego to może jeden firm obejrzałem ... Kule lubię oglądać choć reklamuje to nie pier**li 3/4 odcinka wgapiając się w maszynę .. wilkowski też robił fajne vlogi ale teraz przestał z braku czasu 

• Like 1
Opublikowano

Ufff , gorąco . Trzeba iść przetworzyć zarobek na jakiś napój chłodzący . ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Jest normalny ;) nie żebra o suby i łapki... Nie reklamuje firm bo mu firma rzuci litr oprysku za to ... Do życia podchodzi na luzie, można się pośmiać przy jego filmach 

A np. takich jak agromaxxx czy nieprofesjonalny już w ogóle nie oglądam ... Bardowskiego to może jeden firm obejrzałem ... Kule lubię oglądać choć reklamuje to nie pier**li 3/4 odcinka wgapiając się w maszynę .. wilkowski też robił fajne vlogi ale teraz przestał z braku czasu 

Jedynym właśnie, najbardziej życiowym rolnikiem na Yt był właśnie Wilkowski.. 

Co do Jarka, masz rację... Można się pośmiać, podchodzi do wszystkiego na luzie, czasem nawet za bardzo... Ale nie gadaj, że nie robi tego dla kasy..

Ze to nie kopia wazzup-a.. 

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ufff , gorąco . Trzeba iść przetworzyć zarobek na jakiś napój chłodzący . ;)

Tyy weź ze dwie kraty, dla każdego coś chłodnego :D

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

Jak idzie zarobić to czemu nie ? tobie raczej z portfela z tego powodu nie ubywa

A Wilkowski już ponad 200ha i czasu mu brakuje na nagrywanie

Zobacz co napisałeś wcześniej.. 

Opublikowano (edytowane)

Ja jarka lubię ale jak dla mnie ma umysł 15latka,motory,rowery i ciekawe czy kawaler czy żonaty ale stawiam ze kawaler.

Chopak ładnie gra i śpiewać w miarę umie, jak znalazł by na wesela jak by zespól założył i by kasę tłuk i gospodarzył.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jacu
      Witam, jak u Was wygląda z opadami deszczu, bo są miejsca że nie padało już od 2 tyg i nie widać deszczu ,zboża na lekkich ziemiach już schną jak tak dalej będzie to nie będzie po co kombajnem wjeżdzać. Piszcie jak u Was wygląda z opadami ?

EDIT:
      Temat podzieliłem wg lat. Aktualna wersja jest dostępna pod linkiem: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/275804-pogoda-rolnicza-2019/

• Przez Famer21
      Jak ma się zmiana klimatu i przesunięcie wszystkiego do pogody? Nie ma już praktycznie wiosny i jesieni, mamy teraz zime i lato tylko. kolejny rok, grudzień i taka pogoda, kto by pomyślał, że w grudniu bedzie słońce i temp 6-10 stopni na plusie cały czas? Ile było przymrozków? Woj. opolskie 3 dni temp spadła do -2 na klika godz i tylko w nocy. Śniegu już praktycznie nie ma wcale, 2-3 dni w kwietniu na świeta nasypało i koniec.
      Jak to bedzie z zbożami i robactwem, chorobami? Jak chronić te zboża skoro nie ma mrozu, który by zabił wszystkie szkodniki..?
      Myślał ktoś na tym co trzeba bedzie siać jeśli za kilka lat wszystko sie zmieni, że żniwa będą powoli w maju czy początek czerwca już skoro teraz w takiej pogodzie to i tak wszytko rośnie, zamiast zimować to rośnie..
    • Przez Famer21
      Obecna pogoda nie wróży zbyt "spokojnych" żniw..? Dwa dni było 30 stopni, a teraz po 24 maksymalnie i przelotne opady, wszystko stanęło.. Ciekaw jakie plony będą, czy bedzie sie uciekać z pola przed chmurką..
    • Przez JOHNSTYJEK
      Zastanawiam się nad uprawą trawy sudańskiej, chciałbym się dowiedzieć czy są do tego dopłaty, czym to najlepiej zbierać oraz czy wzbudzi to zainteresowanie kupnem innych hodowców ponieważ sami nie prowadzimy hodowli  
  • Dodaj nową pozycję...
v