JD 6820
-
Podobna zawartość
-
Przez sebastiankula120
Nie mogłem znaleźć podobnego tematu.. a więc co sądzicie o John deere 6820? jak spalanie? awaryjność? wady, zalety? Przymierzam się do kupna i chce wiedzieć jak najwięcej, pozdrawiam.
-
Przez CezaryRoszkowski
Siemanko, zakupiłem John Deere 6820. Ciągnik posiada fotel pneumatyczny Grammer. Siedzenie po zakupie było napompowane, chcąc dobrać ilość powietrza do swoich potrzeb, spuściłem powietrze. Problem jest taki że nawet jak pociągne za klamerke to kompresor 12v nie pompuje fotela. Czy da się w inny sposób napompowac fotel? Słyszałem że można to zrobić sprężarką. Kupować nowy kompresor a może coś źle robię?
-
Przez Dawid2015
Witam,jeżeli posiadasz któryś z tych ciągników to pewnie mi pomożesz. . .
Posiadam od niedawna pierwszego w swoim gospodarstwie jd o modelu 6920 na pompie cr. . . . A mam taki problem że jak zapale ciągnik i minie 15 minut,za każdym razem jest to ten sam czas co do sekundy to traktor wchodzi na inne obroty ,staje się taki metaliczny głos,wyraźnie chodzi głośniej. . Wyłącze zapłon chodzi normalnie cicho,czekam 15 minut i znowu to samo i tak w kółko. . . Moc i spalanie bez zmian,błędów brak. . .
Proszę o pomoc czy to normalne że te ciągniki tak robią? Jeżeli posiadasz taki ciągnik to pewnie pomożesz! Pozdrawiam!
-
Przez CezaryRoszkowski
Halko,
kupiłem prasoowijarke i potrzebny mi load sensing (ls) do lepszego funkcjonowania maszyny.
Ciągnik 6820, co to za gniazdo ? Zwyklę wyjście hydraulicze czy moze jakis swobodny spływ ?
Zdj dla znawców
-
Przez CezaryRoszkowski
Halko, jutro chce uruchomić prase czy przewód nr 1 (głowny przepływ oleju) moze byc w tej samej sekcji gniazd co przewód nr 2 (podbieracz) ?
Czy może należy go wpiąć w inne gniazdo?
W instrukcji napisane, ze zle podlączenie grozi uszkodzieniem
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Johndere 6820 nie dziala podnosnik