Sprawdź Pytanie do posiadaczy jd 6820 6920 na AgroTesty.pl
John Deere 6820 Dane techniczne
John Deere 6820 Dane techniczne
John Deere 6920 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Dawid2015
Na czym polega błąd i co z tym zrobić. . . Jakieś pomysły? Ciągnik odpala i chodzi normalnie,nic się nie dzieje. . . Jeżeli ktoś coś wie to zapraszam. . .
-
Przez brodzik2207
witam, chciałem was zapytac ile macie filtrów w swoich jd 6920... ja dzis byłem w serwisie po nowe i powiedzieli ze sa dwa wiec wiozłem, wymieniłem jeden pod papka zasilajaca a drugiego nie ma ? nie moge znalesc ? prosze o jakas podpowiedz zdjecie przedstawia jak jest u mnie
-
Przez sebastiankula120
Nie mogłem znaleźć podobnego tematu.. a więc co sądzicie o John deere 6820? jak spalanie? awaryjność? wady, zalety? Przymierzam się do kupna i chce wiedzieć jak najwięcej, pozdrawiam.
-
Przez CezaryRoszkowski
Siemanko, zakupiłem John Deere 6820. Ciągnik posiada fotel pneumatyczny Grammer. Siedzenie po zakupie było napompowane, chcąc dobrać ilość powietrza do swoich potrzeb, spuściłem powietrze. Problem jest taki że nawet jak pociągne za klamerke to kompresor 12v nie pompuje fotela. Czy da się w inny sposób napompowac fotel? Słyszałem że można to zrobić sprężarką. Kupować nowy kompresor a może coś źle robię?
-
Przez brodzik2207
witam, po zimie mam problem z odpalaniem mojego jd mianowicie ciagnik kreci i nie moze załapac tak jakby nie dostawal paliwa ale pompka paliwowa podaje, sciagam filtr powietrza psikne troszke samostartu i ciagnik pali od strzała nastepnie gdy sie zgasi odpala bez zarzutu ale gdy postoi z poł dnia znow nie chce zlapac moze ktos cos podpowie ?
moge dodac tylko ze zima wymieniłem filtr paliwa oczywiscie na orginalny no i nie wiem co jest wygladało by na to ze paliwo schodzi no ale pompka przeciez podaje po przekreceniu stacyjki a i ostatnio zauwazyłem ze ta pompka zasilajoca zaczeła sie lekko pocic....
z gory dzieki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wilgotnościomierz WILE 65
Spinka pasa prasy Feraboli sprinter 165