Sprawd藕 Kod lakieru Ursus C-360 3p na AgroTesty.pl
Ursus C-360
Ursus C-360
Ursus C-360 - Dane Techniczne
-
Podobna zawarto艣膰
-
Przez pablo21
Ostatnio przegl膮da艂em katalog cz臋ci z Grene i widzia艂em pomp臋 hydrauliczn膮 do c-330 wzmocnion膮 czym ona r贸偶ni si臋 od zwyk艂ej, jaki ma wydatek, i co da jej za艂o偶enie w ciapku(b臋dzie szybciej podnosi艂?)
聽
Od kiedy to si臋 pisze p膮pa?
-
Przez AdrianWasiak
Mam ursusa c-330m 1800mth z 89r orgina艂 zadbana narazie nie sprzedaje ale ch臋tnie zamieni臋 na co艣 wi臋kszego np. Zetor 5011/5211 7011/7211 Case 685xl/745xl lub MF czterocylindrowy itp. rozwa偶臋 r贸偶ne propozycje jak nikt si臋 nie zg艂osi to na wiosn臋 b臋dzie na sprzeda偶.Zdj臋cia w mojej galerii.
-
Przez Michal2404
Witam. Mam pytanie jakim momentem skr臋ci膰 g贸rny wa艂ek skrzyni bieg贸w w ursusie 1234? Chodzi mi o wa艂ek od bieg贸w od 1 do 4 nie reduktor. Wie kto艣?
-
Przez Awek
witam , od p贸艂 roku posiadam ursusa 1224 i od pocz膮tku by艂 problem z podnosnikiem , nie podnosi艂 agregatu siewnego tzn podnosi艂 na pe艂nym gazie a jak ujmowa艂em gazu to zaraz opuszcza艂 , pojecha艂em na pole i po chwili nie chcia艂 opusci膰聽 albo nie chcia艂 podnie艣膰 , jak jecha艂em drog膮 to na ca艂ym gazie bo zaraz opusci艂 i problem by艂 z podniesieniem nawet gazowanie nic nie da艂o , wi臋膰 wymieni艂em pompe na wzmacnian膮 now膮 , nowy t艂ok i cylinder , rozdzielacz po regeneracji ,filtry nowe , oleju jest max , i to samo wi臋膰 pomys艂em ze rozdzielacz moze jest trafny wi臋c odda艂em na gwarancje i stwierdzili ze jest dobry i to samo , wie moze ktos co jeszcze moze by膰 nie tak ? i na pokrywie podno艣nika od strony fotela聽 s膮 dwa otwory w jeden jest wkr臋cony korek a drugi otw贸r jest wkr臋cona sruba kt贸ra wchodzi w rozdzielacz zwyk艂a sruba z otworem i tak mysle czy nie powinno by膰 tam jakiego偶 zaworu , bo mia艂em dw贸ch mechanik贸w i kazdy m贸wi jedno (panie jak wszystko nowe to nie wiem co moze by膰 ) i tyle aby wiem聽 z g贸ry dzi臋ki za odp
-
Przez podno艣nik123
Witam, mam problem z podn贸snikiem w ursusie c 385. Gdy podniose ramiona na maxa pompa podno艣nika ca艂y czas pracuje a w膮偶 dochodz膮cy do pompy jest mega napiety. Spotka艂 si臋 kto艣 z takim przypadkiem ??
-