Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Jestem młodym rolnikiem skorzystałem z dotacji dopiero co. Przepisane działki mam wszystkie wokół siebie  i chciałbym na nich zrobic nawadnianie w postaci studni głębinowej oraz zakup deszczowni.  Na dwóch działkach są słupy z prądem. Woda w tej miejscowości występuje lecz na dużych glebokosciach. I stąd moje pytania, od czego zacząć  oraz co w przypadku jeśli wody się nie znajdzie pozdrawiam

Opublikowano

Najpierw trzeba zainwestować 100% i dopiero dostaje się 50% zwrotu. Sąsiad startował i odpuścił wywrotka dokumentów a i tak mu odrzucili. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Zibo123123
      Witam! Chciałbym prosić o dobrą radę.
    • Przez zacx18
      Witam pisze ponieważ  nie wiem jaki olej zalać do skrzyni na każdej stronie internetowej są inne dane dotyczące oleju  na jednej jest stou na innej utto tak samo z parametrami 10w30 ,10w40  jaki jest prawidłowy ?
    • Przez iroo10
      Witam.
      Mam problem z napędem w  nh tl 100. Napęd jest cały czas włączony, nie reaguje na przycisk. Oprócz tego ciągnik ma problem  hamulcami wyciekło trochę płynu z pompki, płyn został uzupełniony. Ciągnik jedzie, ale czuć jakby coś go hamowało. Być może obie awarie są powiązane ponieważ wystąpiły w podobnym okresie. Od czego zacząć poszukiwania przyczyny?
    • Przez Wojtek02055
      Witam poszukuje nowego ciągnika o mocy do 100 km. Muszę sie zmieścić w 175 tysiącach netto. Myślałem nad Deutz fahrem 5100g. Dodam jeszcze że będzie to ciągnik współpracujący z turem

• Przez Wesolymaniek
      Witam Kolegów i prosze o pomoc. chce wymienic pompe w opryskiwaczu Bury Perkoz 600 l lance 12 m . w tej firmie doradzili aby zamontowac teraz pompe Udor Zeta 100 i moje pytanko co myslicie na jej temat. nie znam jej jakiej to produkcji i jaka jakosc cena ok 1600 zł podobno u nich . wogole chce go zmodernizowac bo juz ma 14 latek a pozatym chce go teraz przedewszystkim wykorzystywac przy plantacji truskawki . wiec chce tkaze wymienic filt ssawny rozdzielacz i mysle o takim z zaworem stalocisnieniowym i co myslicie o tym wszystkim???/ pozdrawim i czekam na odzew
  • Dodaj nową pozycję...
v