Cisnienie w silniku mwm
-
Podobna zawartość
-
Przez wmarchew12
Witam, mam takie pytanie, czy możliwe jest stukanie szklanek popychaczy zaworów w t25? Coś mi stuka w silniku od strony rozrządu na małych obrotach(tak do około 800) i tak jakby z I cylindra, zawory regulowałem bo myślałem że któryś lużny, ale bez poprawy, podpowiedzcie mi coś bo coraz bardziej mnie to denerwuje.
-
Przez maniek1986
witam mam problem z swoim zetorkiem ostatni skonczyłem orac i wruciłem do domu zobaczyłem ze zeti kopci na biało i nie wkreca sie na obroty do konca a gdy go zgasiłem to odpalił ale nie odrazu musiałem troche go pokrecic myslałem ze to moze koncówki wtrysków lub pompa ale wszystko jest oki na nastepny dzien przyjechał do mnie mechanik odpaliłem go i zaczeło cos stukac w silniku i powiedział ze moze to byc pekniety wał albo rozrzad moze ktos z was miał taki przypadek i wie co to moze byc pozdrawiam
-
Przez masseyf12
Witam, jak można wybić,wycisnąć tuleje z silnika perkins a4.236? Pękła mi jedna tuleja i chciałbym ją wyciągnąć bez odkręcania silnika. Czy da się ją jakoś wyciągnąć domowym sposobem, czy coś w tym stylu.( w c-360 nie ma problemu bo tuleje są ''mokre''), A w tym silniku są wciskane w kadłub. Czy ktoś sam wyciskał taką tuleje, jeśli tak to proszę o pomysły i propozycję.
-
Przez krzysiek5245
Witam wszystkich mam problem z zetorem a mianowicie chodzi mi o stuki w silniku. Stuki są na zimnym silniku i podczas obciążenia . a stało się to po regulacji luzu zaworowego . Czy to oznacza że panewki do roboty . Zetorek ma moc i nie słabnie tylko stuka pod obciążeniem . Robić remont kapitalny ?????????? czy nie tylko panewki ???????????
-
Przez Zbychuu
Witam,
Kupiłem nie dawno 106.54 i niby wszystko fajnie i sprawne, tylko zauważyłem, że podnióśł się poziom oleju w silniku. Obstawiam, że to paliwo, bo woda raczej nie. Myślicie, że to wtryski?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Clas problem z wtryskami
Claas Dominator 96