Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak odkręcić ten dół od siłownika przyczepa sanok d47b? Ktoś pomoże? Są tu jakieś zabezpieczenia których nie widzę?

IMG_20190313_110602.jpg

Edytowane przez pawel777716
Opublikowano

Wracając do tematu siłownika. U mnie nic nie ma w okolicy krućca zasilającego. Przy zaworze jest wyraźny kanał na śrubę m8 ale jest tam coś w postaci aluminium w tym otworze. Myślicie że to jest zabezpieczenie? Proszę o pomoc i poradę. Pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez szostiwf88
      Jeżeli ktoś szuka siłownika do maski John Deere 5620, 5720, 5820 o oznaczeniu AL175748 lub RE206116 to zamiennikiem jest siłownik, sprężyna gazowa FORD Mondeo IV Sedan klapy bagażnika - sedan 03/07- np. (FA Krosno 24477).
      Ja taki wstawiłem pasuje idealnie jak oryginał, a kosztuje ok. 30zł.
    • Przez xzy
      Witam,  mam pytanie czy wychodzily D 50 z ramą od D 633 czy tam d55 ? 
    • Przez Krystian6677
      Witam jak w temacie mam MTZ 82 TS i chce zwiekszyć troche możliwości skrętu aby był zwrotniejszy bo założyłem mu ładowacz czołowy i myslałem o zamontowaniu typowego siłownika od wspomagania lecz słabo tam z miejscem i możliwościami pewnie da rade ale trzeba by było jakich uchwyt dorobić i troche sie pobawić , jest jeszcze druga opcja , siłownik teleskopowy dwu stronnego działania tylko czy tego typu siłownik sprawdzi sie podczas kierowania ? Jak ktoś pomoże bede wdzieczny 
    • Przez TheagroPiotrekLubelskie
      Witam Jakie powinny być oryginalnie końcówki przewodu hydraulicznego który idzie od rozdzielacza do 1 przedniego tłoka  (płaskie ,stożkowate czy moze jedna strona stożkowata a druga płaska ?)  

• Przez szop01
      Witam wszystkich forumowiczów, pojawił się problem z podnosnikiiem w t25, żeby podnieść coś cieższego trzeba mocno gazowac i trzymać dźwignię rozdzielacza w górze. W czym może tkwić problem? O czego zacząć szukać czy wina leży po stronie pompy czy rozdzielacza.
  • Dodaj nową pozycję...
v