-
Podobna zawartość
-
Przez szostiwf88
Jeżeli ktoś szuka siłownika do maski John Deere 5620, 5720, 5820 o oznaczeniu AL175748 lub RE206116 to zamiennikiem jest siłownik, sprężyna gazowa FORD Mondeo IV Sedan klapy bagażnika - sedan 03/07- np. (FA Krosno 24477).
Ja taki wstawiłem pasuje idealnie jak oryginał, a kosztuje ok. 30zł.
-
Przez Krystian6677
Witam jak w temacie mam MTZ 82 TS i chce zwiekszyć troche możliwości skrętu aby był zwrotniejszy bo założyłem mu ładowacz czołowy i myslałem o zamontowaniu typowego siłownika od wspomagania lecz słabo tam z miejscem i możliwościami pewnie da rade ale trzeba by było jakich uchwyt dorobić i troche sie pobawić , jest jeszcze druga opcja , siłownik teleskopowy dwu stronnego działania tylko czy tego typu siłownik sprawdzi sie podczas kierowania ? Jak ktoś pomoże bede wdzieczny
-
Przez TheagroPiotrekLubelskie
Witam Jakie powinny być oryginalnie końcówki przewodu hydraulicznego który idzie od rozdzielacza do 1 przedniego tłoka (płaskie ,stożkowate czy moze jedna strona stożkowata a druga płaska ?)
-
Przez szop01
Witam wszystkich forumowiczów, pojawił się problem z podnosnikiiem w t25, żeby podnieść coś cieższego trzeba mocno gazowac i trzymać dźwignię rozdzielacza w górze. W czym może tkwić problem? O czego zacząć szukać czy wina leży po stronie pompy czy rozdzielacza.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wspomaganie pneumatyczne WOM w proxima
Ursus c355 , Sanok d35