Skocz do zawartości

John Deere 6900 instrukcja napraw i rodzaj wersji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję instrukcji napraw do John Deere 6900, jeśli to możliwe to po polsku. Czy ktoś wie jaka jest różnica pomiędzy wersją 6900 a 6900 Premium? Jak to sprawdzić?

Opublikowano

Dokumentacja serwisowa raczej nie dostępna w zwykłym obiegu a nawet jak załapiesz jakąś w wersji EN to i tak nic z niej nie zrozumiesz bo techniczny angielski to nie to samo co powszechnie używany. Instrukcje były w PL, kiedyś 2 stówki kosztowała.

Opublikowano
21 godzin temu, mikad napisał:

Dokumentacja serwisowa raczej nie dostępna w zwykłym obiegu

Od zawsze były, są i zawsze będą bo taka jest polityka firmy.

To nie AGCO, ze części nie sprzedają wcale np. do skrzyń Vario i się płaci jak za złoto za ich "regenerację". Deere udostępnia pełna dokumentację wszystkiego i bezpłatne katalogi części online, by ich produkty trzymały poziom i tym samym renomę.

pełna lista dostępnych dokumentów w linku poniżej

https://techpubs.deere.com/Products/ProductSearch.aspx

To czego nie ma tam znaczy, ze nie istnieje i szkoda nawet 2zł dać za coś w naszym języku bo tłumaczenie jest robione przez "janusza" który traktoru na oczy nie widział z rolnictwem nie ma nic wspólnego, ale ma papier na tłumacza i nikt nie wnika, w beznadzieje tłumaczenia.

Opublikowano

Witam. Posiadam jd 6506     i dwa pytania do tego modelu.      Co to jest taka bańka nad pompą hydrauliczną.? Filtr czy co

.?   I czy w tych starszych jd  była amortyzacja podnosnika.?

Opublikowano

Ponawiam prośbę Skoro instrukcji napraw nie ma w pl to poproszę choziaż jeśli ktoś ma dostęp o instrukcję obsługi po polsku bo ja mam po francusku ;(

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez andrewk
      Witam, do sprzedania instrukcja obsługi do traktorów Massey Ferguson 6110 - 6190 w języku polskim. Gratis dla kupującego dorzucam instrukcję napraw do powyższych modeli w formie pdf (ang).

Cena 70zł + wysyłka

Chęć zakupu kierujcie wysyłając mi wiadomość

Pozdro

___________________________________________________________________________________________________________
      AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca 

• Przez andrewk
      Do sprzedania posiadam instrukcję do MF 6110 - 6190. Kupiona za dużo wyższą kwotę, przeczytana i odłożona. Stan jak NOWY. Cena 40zł + 15zł wysyłka. Dla agrofotowiczów równe 50zł.
      Link do aukcji : http://allegro.pl/massey-ferguson-instrukcja-obslugi-6110-6190-i7145241669.html

____________________________________________________________________________________________________________
      AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
    • Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Przez bialy1989
      Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
    • Przez Kuba1212
      Witam.
      Potrzebuję tabeli wysiewy bądź instrukcji do siewnika kukurydzy Hassia EKM (exaktam at) 4.
      Przydadzą mi się jakiekolwiek informacje pozwalające go uruchomić, oraz zasiać kukurydzę. 
      Sprawa dość pilna. Zdjęcia siewnika poniżej. Z góry dzięki za pomoc, nie mogę nic konkretnego w necie znalkeżć :/ 

• Dodaj nową pozycję...
v