John deere 6310 czy Renault Ares 550??
-
Podobna zawartość
-
Przez mumin0121
KOLEDZY KTO POMOZE CO TO ZA KONTROLKA POD NUMEREM 10 ZASWIECILA SIE NA GORACYM SILNIKU I PISZCZAL SYGNAŁ
-
Przez BartekCiszek
witam mam problem a mianowicie pólbiegi nie chca sie przelaczac jak pojezdze troche to wtedy sie przelaczy ale to dopiero po polowie dnia gdy przelacze z polbiegu 2 na 3 to kontrolka przeskakuje jak by sie przelaczyl a zaraz wskakuje spowrotem na 2 to samo z 1 póbiegiem
-
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Przez traktorzystaJakub7211
Witam, świeżo co kupiłem renault 155.54 tz rewers mechaniczny. ciągnik prosto z Francji, podczas oględzin dało się dostrzec że były świeżo ściągane tylne zwolnice. podczas wymiany oleju w skrzyni (olej czarny, napewno nie wymieniany z 10 lat) było dużo opiłków w filtrze, a nawet większe elementy jak by jakiegoś przemielonego pręcika ( ciągnik pracuje normalnie) Dziś podczas prac polowych zaczął migać stop, kontrolka od hamulca i piszczeć brzęczek, zmostkowalem kable od czujników hamulca ręcznego i dalej było to samo. dodam że podczas migania tych kontrolek miałem wrażenie Jak by ciągnik poszarpywał gdzieś na skrzyni bo silnik chodził normalnie. wszystko działo się już na rozgrzanym oleju. miał ktoś podobne objawy ? przypuszcza ktoś co to może być?
-
Przez koomar
Jak w temacie w aresie tylny tuz wolno opuszcza i to niezależnie czy jest obciazony czy pusty. Ja zimnym oleju jeszcze jest w miare ok ale po rozgrzaniu się oleju jest słabo. nie ma reakcji na ustawianie szybkości opadania. czy to może być wina pompy czy może bardziej sekcji?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik do lekkiej pracy
John Deere 6120 + przyczepy