Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Agrofotowiczów, moderatorów i Admina, i mam propozycję do was forumowicze i pytanie do Admina i moderatorów, czy istnieje możliwość założenia tematu w którym każdy z nas może dodać zdjęcie lub zrzut ekranu ukazujący dana maszynę, ewentualnie miejsce gdzie dana maszyna była wystawiona  ( bo linku chyba nie można dodawać i opisać maszynę). Było by to pomocne bo dużo maszyn jest fajne na  foto i przez telefon a na miejscu klapa, i mogło by to pomóc zaoszczędzić czas i paliwo, jadąc oglądając coś co nie jest takie jak twierdzi właściciel. Tyle że To muszą być rzetelne opinie, i prawdziwe a nie psucie komuś opinii i interesu. Czekam na wasze opinie co wy na to, dodałem w tym dziale no to w sumie pomoc w wyborze ciągnika. Pozdrawiam

Opublikowano

Temat zamarł.  Coś takiego wymyśleć jak konedata,czy z branży motoryzacyjnej jak  samochód, model, suche dane i opinie. W komputerologii jestem nietęgawy,ale jakby zebrac wiedzę nawet z tego forum,tak na piechotę to już by było coś,i otworzyć dział maszyn dane techniczne i opinie. Kupa roboty a jak pomocne. Yacenty gdyby objął patronat.....9_9   

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kristofus
      Są może w Polsce użytkownicy/majsterkowicze korzystający z systemu CEREA autorstwa pewnego Hiszpana: https://www.cereagps.com ?
      W skrócie: z komponentów i oprogramowania kosztujących ok. 1000€ plus trochę własnej inwencji (mocno przydatna drukarka 3D) można zbudować system prowadzenia równoległego z centymetrową dokładnością RTK. Nie tylko wizualnego (tu koszty istotnie mniejsze, odpadają elementy wykonawcze) ale także "za kierownicę". I to działa, jest sporo filmów, polecam wrzucić hasło w YT, moje doświadczenia też już są bardzo pozytywne. Jak się jeszcze dorzuci trochę dodatkowej elektroniki (Arduino ) można system rozbudować do naprawdę ciekawych funkcjonalności (sterowanie sekcjami czy nawet mapowanie plonu) za naprawdę śmieszne pieniądze.
      Poza Hiszpanią temat wyraźnie się rozwija u Niemców, istnieje dość prężne niemieckie forum: http://cerea-forum.de/ gdzie można znaleźć wiele ciekawych pomysłów na wykonanie i rozbudowę systemu. Ogólnie bariera językowa jest pewnym problemem (angielski/hiszpański/niemiecki) ale w dobie google translatora...
    • Przez ChiquitaB
      Witam. Praktycznie mam już projekt gotowy, ale chciałbym podpytać czy ktoś widzi w nim coś co by można było zmienić bo np u niego sie nie sprawdza.

• Przez Darek1986
      witam .chce kupić ciągnik Casa 5140 rok 1993 moc 115 chce poznać opinie o tym ciągniku.

• Przez XkajkopterX17
      Witam, szukam posiadaczy ciągnika John Deere 6110r, czy ciągnik jest wystarczający do prac średnio-ciężkich, chodzi w skrócie o zastąpienie John Deere'a 6420 Premium
      Jaką posiadacie opinię na jego temat jak wyglądają jego rzeczywiste osiągi, spalanie itd.
    • Przez kubakar117
      Witam Planuje zakup siewnika Vaderstad tempo.Zna ktoś jakieś wady zalety tego siewnika ? Jakieś opinie co dobrać w wyposażeniu dodatkowym ?
  • Dodaj nową pozycję...
v