Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaż 10 kg wbca i odbierzesz paczkę na obiad.

I nawet w takim luksusowym sklepie niema opisu byk krowa czy jałówka i klasy mięsa i kategorii wiekowej

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

nie Chciałbyś jeść "taniego"

A 8 zł to drogo? Nie którzy po tyle sprzedają limousine A on ma dobrego dostęp.

Dzisiaj byłem w ubojnie bliskiej po żarcie dla piesków i przy okazji się zapytałem o mięso na steki. Uprzedzilrm panią że chce tylko z byka i to młodego  A ona na to że nie wie które z byka A które z krowy i że wszystko swierze.  Powiedziała że tego nie klasyfikuja i na sklepik trafia to co najlepsze. 😂 pociągnęłem temat dalej i mówię że z krowy nie chce bo stare A ona na to że teraz to krowy tylko 5 lat żyją i to mięso jest młode. To ja jej na to po kiego ch*ja biorą tylko do 24 miesiaca,odwróciła się i poszła 😉

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, debrzyna napisał:

Musze sie pochwalić Juz od wczoraj mnie nie wylogowało i żadnych komunikatów ze ktoś sie włamał 

Też  już byłem szczęśliwy  przez 24 h

• Haha 2
Opublikowano

Miałem to samo Nie wiem czy czasem nie pomogło wyczyszczenie wszystkich ciasteczek i historii Ale tego nie wiem bo już różne cuda próbowałem Ale od wczoraj jest jak za dobrych czasów

• Like 1
Opublikowano

Ja tak miałam już jakiś czas temu. Pomogło wyczyszczenie ciasteczek, plików tymczasowych, historii. Po tym już nie miałam tego problemu. Wczoraj czy przedwczoraj widziałam, że na tel w przeglądarce mnie wylogowało, ale nie logowałam się więc nie wiem czy byłby problem czy nie. A na aplikacji na tel android jest tak, że jak ktoś doda nowy post i jest on jako pierwszy na nowej stronie to chociaż widać, że on jest bo jest na stronie startowej, że ostatnia odpowiedź np o 20:00 to nie da się na niego wejść. Ale jak już będzie następny post i będą dwa na nowej stronie to wtedy już wchodzi. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Najbardziej deprymujace  jest  to że jak masz  czas  to zajrzysz tu ale  teraz  to nie  chodzi  o czas tylko  możliwość bycia.....wiec  masowe  czyszczenie  przeglądarki teraz

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
1 godzinę temu, karolr2 napisał:

. To ja jej na to po kiego ch*ja biorą tylko do 24 miesiaca,odwróciła się i poszła 😉

To masz szczęście że tylko się odwróciła i poszła , jak żeś z ujami  wyskoczył 😊

53 minuty temu, Azor07 napisał:

Mi się udało za 20 razem zalogować (Twoje konto zostało zablokowane .Spróbuj ponownie za 1min ) tylko ta minuta jest wieczna

Mam to samo😕 wk***ia mnie to i moja cierpliwość się wyczerpuje

Opublikowano
13 minut temu, soltys48 napisał:

Po pierwsze kiepskiej jakości SŁOMKI

Po drugie to takie duże hf

Szkoda że nie ma tego w Polsce. Kupiłbym sobie jedną sztukę dla różnorodności. 

Opublikowano

U mnie znów znalezione na allegro tylko jedną stronę pokazuje 😕

Opublikowano (edytowane)

Fajnie, że mieliście chociaż jedną. Ja na tel miałam zero. Przychodziło powiadomienie, że ktoś odpowiedział w temacie który obserwuje, ale jak chciałam wejść w posta przez powiadomienie to było, że 0 stron. Tylko temat ceny trzody był normalnie. Wszystkie inne, całe forum, wszędzie 0 stron. Na kompie jest ok. 

I na pasku obok powiadomień, na tym "oczku" tematy bez odpowiedzi, miałam coś około 30 czy 40. Teraz nie pokazuje mi się nic. Jakby nie było żadnego tematu bez odpowiedzi. 

A jednak na kompie też nie jest normalnie. Pogoda i rolnicy Podlasie też mają tylko pierwszą stronę.

Ojojoj cóż to i czemuż to się tak porobiło... 

Edytowane przez Kallina86