Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że szukasz kłopotów i dopniesz w końcu swego .  

Więc twoje wpisy to jak najbardziej  chamskie podteksty i aluzje i obrażanie wizerunku osób które upubliczniły go nie po to abyś to robił .Jak najbardziej dałeś powód do wyrwania danych osobowych  i pociągnięcia do odpowiedzialności.Siedzieć nie pójdziesz ale sam fakt że będziesz musiał  spojrzeć komuś w oczy i okazać swój wizerunek który pewnie jest podobny do tego kozaka z filmiku będzie  sporą nauczką dla takiego zakompleksionego mądrali .

Opublikowano

Raczej klika  zakompleksionego towarzystwa .  

Opublikowano

Ludzka głupota jednak nie zna granic.

Niektórym osobom to chyba naprawdę się wydaje że to co jest w sklepie to ot tak pstryk i po prostu jest.

Opublikowano

A ja jestem w stu procentach przekonany że to na serio po takich patologiach jak się na codzień obserwuje. Niektórym ludziom naprawdę wydaje się że schab w sklepie to po prostu jest albo paszteciki z dziczyzny jest i już.

Opublikowano
29 minut temu, zetorki12 napisał:

Niemożliwe żeby to było serio .

To zwykły fake news, lub jakaś nędzna prowokacja. Zwyczajnie to jest słabe. 

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Adrian_K_90 napisał:

To zwykły fake news, lub jakaś nędzna prowokacja. Zwyczajnie to jest słabe. 

Ten bilbord który  tu na forum się pojawił to też prowokacja?

Tak sobie to tłumaczymy że to żart że prowokacja i ani się nie obejrzymy jak będziemy wpie...alać żarcie z laboratorium.

Mamy już aromaty owoców, warzyw jeszcze tylko aromat wieprzowiny i mielimy gazetę dodajemy aromat wrzucamy na patelnię i smacznego kotleciki gotowy.

Edytowane przez gadzet
Opublikowano
7 godzin temu, gadzet napisał:

Ten bilbord który  tu na forum się pojawił to też prowokacja?

Tak sobie to tłumaczymy że to żart że prowokacja i ani się nie obejrzymy jak będziemy wpie...alać żarcie z laboratorium.

Mamy już aromaty owoców, warzyw jeszcze tylko aromat wieprzowiny i mielimy gazetę dodajemy aromat wrzucamy na patelnię i smacznego kotleciki gotowy.

O tym cielaku i mleku roślinnym? To była jakaś dziwna reklama, Internet obfituje jeszcze w gorsze głupoty. Zaś co do tych aromatów, to chyba one już są. 

Opublikowano
14 godzin temu, debrzyna napisał:

A gdy miastowego gnojka zapytasz skąd sie bierze mleko to mówi że z biedry Tak odpowiadają moje miastowe wnuczki 

To dziadek słabo uświadamia wnuczki😉 

Opublikowano

MLesner napisał: 51 minut temu, ogarek napisał:  Druga sprawa w innym temacie napisałeś post z podtekstem gróźb karalnych ,nie wystarczy że nie napisałeś w prost a sam fakt że ta osoba poczuje się zagrożona twoim wpisem  .Mało tego jakikolwiek nieszczęśliwy wypadek,przypadek z niewyjaśnionych powodów   itp. który spotka tą osobę  będziesz pierwszy który będzie ciągany do wyjaśnień nawet jeśli nie będziesz miał żadne związku   i żadne kasowanie i zmiana konta ci nie pomoże . Że niby chcę się spotkać z Jarkiem w Zakopanem , tu widzisz jakiś podtekst ? . Napisałem wyraźnie POLUBOWNIE więc nie podjudzaj .  Twoja wiadomość na priv do mnie: ,,D0o wieczora ci podam . Nie znam się na tym i musisz poczekać aż przyjdzie żona z pracy to ją poproszę . Za co pozew ? . Nic takiego nie napisałem . Poważnie , wolę oglądać twoje byki , niż żonę i to chyba dobrze dla ciebie . A może chcesz się spotkać , to przyjedź Kią do Jabłonki . Umówimy się gdzieś na rynku . Nie szukałbym wtedy tego IP , bo nie uśmiecha mi się chodzić po sądach." Więc teraz powiedz czemu tak zmieniasz zdania? Miałeś podać IP i też się wycofales? A i każdy kto poczuje się obrażony w intetnecie może założyć sprawę drugiej osobie. Mam braciaka który jest prawnikiem i to dopytalem dokładniej.

Opublikowano
Dnia 2.03.2019 o 22:55, gadzet napisał:

Odnośnie aromatu wieprzowiny to mamy już zakaz wędzenia drzewem,bo jest bardzo szkodliwe a jest stosowana zdrowa chemia ,jakieś malowanie czy polewanie,cholera wie.Także prędzej czy później wszystko może nastąpić.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Nie ma tego zakazu. Chcieli, ale zostało wstrzymane. 

Opublikowano
52 minuty temu, Adrian_K_90 napisał:

Nie ma tego zakazu. Chcieli, ale zostało wstrzymane. 

A i tak kiełbe malują zamiast wędzić bo taniej i szybciej. 

Opublikowano
48 minut temu, dsbh napisał:

Odnośnie aromatu wieprzowiny to mamy już zakaz wędzenia drzewem,bo jest bardzo szkodliwe a jest stosowana zdrowa chemia ,jakieś malowanie czy polewanie,cholera wie.Także prędzej czy później wszystko może nastąpić.

Aromat dymu wędzarniczego to ocet drzewny pozyskiwany przy produkcji(wypalaniu) brykietu drzewnego do grila.

Opublikowano

Kielbe malują i zamiast wędzić 1,5h to wędzą 20min bo kolor juz ma, a chodzi o to żeby trochę aromatu złapala przez te 20min w wędzarni. Wiem bo wujaszek przy kiełbasach robi w bardzo znanej firmie

Opublikowano
14 godzin temu, dsbh napisał:

Tak się nam ludziom wciska takie rzeczy .. od wiek wieków wędzenie na drzewie olchowym albo owocowym a teraz nagle chemią się wędzi . Może odrazu najlepiej w Randapie moczyć na słońcu z kilka dni i będzie najlepiej ...

12 godzin temu, rolnik115 napisał:

Kielbe malują i zamiast wędzić 1,5h to wędzą 20min bo kolor juz ma, a chodzi o to żeby trochę aromatu złapala przez te 20min w wędzarni. Wiem bo wujaszek przy kiełbasach robi w bardzo znanej firmie

No tak robią hurtem . Tylko że jak zjesz ta kiełbasę która 20 minut jest wędzona albo smarowana tym dziadostwem a taka z normalnego zdrowego wędzenia (2godz) to nie da się tego porownac .