Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojęcie względne, bo pewnie im dalej tym musi być większa. Trzeba bezpośrednio do nich dzwonić i pytać. Ja mam blisko i do nich i do Agrostaru więc nawet po 1 szt. przyjeżdżają.

Opublikowano
soltys48 napisał:

nigdy nie pokazałeś faktury ani nie powiedziałeś ile faktycznie dostałeś za bydlaki i co najważniejsze gdzie poszły Więc nie filozuj Ja już skończyłem dyskusję z Tobą chłopcze

Wreszcie. A i będę robił co będę chciał... Ty za wiele też nie pokazałeś;)

Opublikowano (edytowane)

10zł brutto to dobra cena, swoją drogą są fanatycy że za jedną rase płacą wiecej niz za inne .... LM to przeciez nic ciekawego od strony kulinarnej

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano
10 godzin temu, gadzet napisał:

Czy sprzedawał ktoś z was byki do firmy państwa Euzebia i Ryszard Onyśk?

http://www.onysk.pl

Ja kiedyś raz z nimi handlowałem , byk złamał noge, zadzwoniłem i za 3 godziny byli, bydle strzała w łeb dostało, gardełko nożem poprawił , turem załadowaliśmy i pojechał, wszystko humanitarnie i sprawnie ,potem przyszło rozliczenie poubojowo a że to był hf nieduży  chujowatej budowy to myślę będzie z 2tysie a a tu 3,5 wyszło 

Opublikowano
30 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Teraz dzwonił pośrednik co nieraz do niego oddaje U klasa 14zł na dzień dzisiejszy szukaja dobrego towaru a O klasa cały czas w dół leci

ciekawe rzeczy opowiadasz, wynika z tego ze miedzy klasą U a O bedzie 5zł różnicy ....

Opublikowano
2 godziny temu, ozzborn napisał:

LM to przeciez nic ciekawego od strony kulinarnej

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?  z tego się orientuję to LM  i CH to najbardziej pożądane rasy w kulinarce. W Europie zachodniej oczywiście. 

Opublikowano (edytowane)

słabo sie widocznie orientujesz ... ja w żadnej porządnej restauracji nie widziałem steków z LM CH czy BBB tylko z Angusa

LM CH czy BBB to są typowe miesniaki przemysłowe cos jak swinie z danii .... przemysłówka

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

ty jarko taki swiatowy voyager a na te wszystkie wakacje pewno kanapki w plecak bierzesz :D bo jakbys połaził po knajpach to bys sie głupio nie smiał z tego co ja pisze ...

Opublikowano

W obu Amerykach już królują inne rasy i widocznie tam nie docenili LM czy CH

Opublikowano
4 minuty temu, ozzborn napisał:

ty jarko taki swiatowy voyager a na te wszystkie wakacje pewno kanapki w plecak bierzesz :D bo jakbys połaził po knajpach to bys sie głupio nie smiał z tego co ja pisze ...

Tak sobie tłumacz i przestan ogldac YouTuba bo w głowce wogole Ci sie przekreci.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

    • Przez lukasz2347
      Czy wie ktoś gdzie na necie można znaleźć arkusze z tej olimpiady z odpowiedziami????
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez KarolinaNowicka
      Centralne Targi Rolnicze 2017 + IV Forum Sektora Wołowiny
      Kto się wybiera??? 

      Podobno są dofinansowania do autokarów, ktoś coś wie?
      Pozdrawiam!
    • Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
       
    • Przez ciszu
      Witam serdecznie,
       
      Zwracam się do Was z prośbą, ze względu na wysoką rozbieżność i dezinformacje co do śladu wodnego dla wyprodukowania kg mięsa wołowego. 
      Proszę Was o potwierdzenie  czy prawdą jest, aby wytworzyć kg wołowiny należy zużyć w całym procesie produkcyjnym aż 21 829 razem (szara, niebieska, zielona)?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v