MF3630 podpięcie rozdzielacza zewnętrznego
-
Podobna zawartość
-
Przez liku025
Posiadam taki alternator http://obrazki.elektroda.pl/6164423800_1344950337.jpg (takie same zaciski) a regulator w którym, są następujące piny:
- 54 (na stacyjke i lampke ładowania ?)
- D + (kabel od wzbudzenia alternatora,mam racje?)
- DF (nie mam pojęcia)
- B- (nie mam pojęcia)
Wyjścia Alternatora
R (chyba odpowiednik D+, tak ?)
M (wyjście szczotki chyba, ale nie mam pojęcia gdzie podpiąć)
B+ (ładowanie chyba, prawda ?)
-T
Zielonego pojęcia nie mam co do czego podpiąć
-
Przez t-25wladek
Witam mam taki problem jestem w trakcie montowania tura i wajcha od drugiej sekcji rozdzielacza wogóle nie drgnie, a powinna chodzić góra i dól. Co sie mogło stać? W tym roku wymieniłem rozdzielacz na nowy a w starym też tak miałem. Co tu zrobić?
-
Przez audi80b4
mam problem z rozdzielaczem od tura metal fach zaczął cieknąć olej z oznaczonego miejsca rozebrałem to ale okazało się ze pod tą kopułką nie ma zadnego oringu ani uszczelki jest tylko jakiś zaworek i sprężynka jak zatamować wyciek z tego miejsca ?
-
Przez bogus56
Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłem że z elementów zaznaczonych na foto cieknie oklej. Mam pytanie dla znających temat hydrauliki jak ten wyciek usunąć? ta tulejka zaznaczona strzałką jest luźna i tym wejściem wchodzą dwa węże. Pozdrawiam
-
Przez ursus1991
Witam posiadam rozdzielacz,filmy Dinoil typ chyba MD2-M16X1,
Coś takiego:
https://mimo.pl/de/sklep/produkt/309_rozdzielacz-hydrauliczny-md2-m16x1,5z160--a1x2n-pt.html
I chciałem się zapytać czy można to jakoś przerobić, żeby założyć do tego linki i podłączyć joystick?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dodatkowy rozdzielacz C330 - nie opada tuz
wymiana rurki hydraulicznej