Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

kupilem ostatnio mf3630 i do tego chwytak lesny z wlasnym rozdzielaczem i tu pojawia sie prosba

czy moglby ktos podpowiedziec mi jak podpiac/jaka wajche przestawic zeby byl caly czas olej podany na rozdzielacz w tym chwytaku?

cos podobna sprawa jak podpiecie zamiatarki(ona tez ma silnik hydr)- szukalem po internecie ale nie moge odgrzebac tego nigdzie-moze zle wpisuje-jak to sie bedzie fachowo nazywac?

pierwszy raz mam taki traktorek i niewiem co do czego sluzy, a ksiazka "instrukcja napraw" dojdzie mi dopiero za pare dni (kupilem w internecie i wiadomo ze przesylka trwa)
i jeszcze takie pytanie czy znacie moze wartosc cisnienia na zaworze przeciazeniowym w tym ciagniku?? chcialbym aby byly podobne w ciagniku i w chwytaku

Opublikowano

W moim 3060 mam dźwignię jedną z trzech którą popycham w pozycję wywrotu dajmy na to i dźwignia zostaje w pozycji do momentu aż siłownik się do końca nie wysunie i wtedy dźwignia odbija czyli teoretycznie jest opcja stałego wydatku

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez liku025
      Posiadam taki alternator http://obrazki.elektroda.pl/6164423800_1344950337.jpg (takie same zaciski) a regulator w którym, są następujące piny:
      - 54 (na stacyjke i lampke ładowania ?)
      - D + (kabel od wzbudzenia alternatora,mam racje?)
      - DF (nie mam pojęcia)
      - B- (nie mam pojęcia)

Wyjścia Alternatora
      R (chyba odpowiednik D+, tak ?)
      M (wyjście szczotki chyba, ale nie mam pojęcia gdzie podpiąć)
      B+ (ładowanie chyba, prawda ?)
      -T
      Zielonego pojęcia nie mam co do czego podpiąć
    • Przez t-25wladek
      Witam mam taki problem jestem w trakcie montowania tura i wajcha od drugiej sekcji rozdzielacza wogóle nie drgnie, a powinna chodzić góra i dól. Co sie mogło stać? W tym roku wymieniłem rozdzielacz na nowy a w starym też tak miałem. Co tu zrobić?
    • Przez audi80b4
      mam problem z rozdzielaczem od tura metal fach zaczął cieknąć olej z oznaczonego miejsca rozebrałem to ale okazało się ze pod tą kopułką nie ma zadnego oringu ani uszczelki jest tylko jakiś zaworek i sprężynka jak zatamować wyciek z tego miejsca ?

• Przez bogus56
      Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłem że z elementów zaznaczonych na foto cieknie oklej. Mam pytanie dla znających temat hydrauliki jak ten wyciek usunąć? ta tulejka zaznaczona strzałką jest luźna i tym wejściem wchodzą dwa węże. Pozdrawiam

• Przez ursus1991
      Witam posiadam rozdzielacz,filmy Dinoil typ chyba MD2-M16X1,
      Coś takiego:
      https://mimo.pl/de/sklep/produkt/309_rozdzielacz-hydrauliczny-md2-m16x1,5z160--a1x2n-pt.html

I chciałem się zapytać czy można to jakoś przerobić, żeby założyć do tego linki i podłączyć joystick?
  • Dodaj nową pozycję...
v