Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Thomas2135 napisał:

Za po nie było zaliczek a dopłaty dostawałem marzec-czerwiec. Z asf to trzeba było 8 lat temu zacząć walczyć.  Nie nie jestem pisior, to obiektywna ocena sytuacji.

Taaaa . Nie zrobili wcześniej , to tera już nima co robić ...

Opublikowano
1 minutę temu, wiesiek63zmc napisał:

A jak dostaniecie   dopłaty  takie jak np. francuziki  to co a obiecali  Ktoś się włamał Zetorkom 12  na konto Nigdy nie pisał tak ostro i zdecydowanie

Hulaszczy tryb życia Zetorek zaczął prowadzić i zrobiły się braki finansowe.   :P

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem . Tyle że nie wewte . :D Tak poważnie to szlak trafiał mnie zawsze na propagandę . W tamtym roku ogłuchnąć można było od wychwalania ile to zrobili dla rolnictwa . Nawet te 500+ to doliczali że to dla wsi . Kurna tera jakoś zamknęli japy i nic .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Śmiało ! Fajnie usłyszeć że nie zaprzestali wypłat , a jedynie wyhamowali . Zachęcam do chwalenia się z dopiskiem jaki powiat .

Opublikowano
zetorki12 napisał:

Zrobiłem . Tyle że nie wewte . :D Tak poważnie to szlak trafiał mnie zawsze na propagandę . W tamtym roku ogłuchnąć można było od wychwalania ile to zrobili dla rolnictwa . Nawet te 500+ to doliczali że to dla wsi . Kurna tera jakoś zamknęli japy i nic .

Ty weź zacznij TVN oglądać. nakrecisz się jaki to rząd zły, propagandy nie będzie, a tu pach! zaliczka, suszowe na koncie. I wtedy sam będziesz chwalił. :)

• Haha 1
Opublikowano

Suszowe dostałem przed wyboramiB| . Mi nie chodzi o kasę , ale o fałsz uprawiany przez elity w stosunku do zwykłego człowieka .

Opublikowano
zetorki12 napisał:

Suszowe dostałem przed wyboramiB| . Mi nie chodzi o kasę , ale o fałsz uprawiany przez elity w stosunku do zwykłego człowieka .

Ty nie jesteś zwykłym człowiekiem. musisz w siebie uwierzyć. :)

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

A Ja suszowego nie dostałem jeszcze😬 Ale masz racje za dużo robi się dobrej miny do złej gry. Cztery lata szybko mija i mogą się mocno przejechać na wyborcach, jak będą tak dalej pieprzyć.

Opublikowano

łoj tam . Innych na myśli miałem . :D

2 minuty temu, Bananek napisał:

Ty nie jesteś zwykłym człowiekiem. musisz w siebie uwierzyć. :)

Opublikowano (edytowane)

🤣🤣

Ale dopiero jakie jaja z dopłatami do wapnowania. W tym roku nie będzie wypłat bo im kasy zabrakło. Ma być po nowym roku.

Edytowane przez Luki995
Opublikowano

jaja to są z dopłatami ale do materiału siewnego, niby terminy ustawowe mają ale jakoś ich nie obowiązują. I mi nie chodzi o to że tylko chcę dopłat  bo uważam że wszystkie dopłaty robią więcej złego niż dobrego ale jak się już umówili na coś i wiadomo że firmy nasienne wliczyły tą dopłatę do ceny to trzeba się z umów wywiązywać.

Opublikowano

przeraża mnie coraz bardziej roszczeniowa postawa wielu ludzi. chcą wszystko na już i teraz. złożyłem wniosek, jak wrócę do domu to kasa ma być na koncie. należy mi się, ma być załatwione jak najszybciej. co to za rak toczy nasze społeczeństwo? to samo tyczy się płatności za byki. musi być kilka tysięcy zysku od razu, inaczej koniec hodowli i jeszcze innym wcisne, że się nie opłaca. kiedyś żyd zarabiał grosza na bochenku chleba, ale miał obrót. I to dawało zysku. teraz jak się nie zarobi milionów jednorazowo to się rezygnuje rzuca w kąt

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

przeraża mnie coraz bardziej roszczeniowa postawa wielu ludzi. chcą wszystko na już i teraz. złożyłem wniosek, jak wrócę do domu to kasa ma być na koncie. należy mi się, ma być załatwione jak najszybciej. co to za rak toczy nasze społeczeństwo? to samo tyczy się płatności za byki. musi być kilka tysięcy zysku od razu, inaczej koniec hodowli i jeszcze innym wcisne, że siebie opłaca. kiedyś żyd zarabiał grosza na bochenku chleba, ale miał obrót. I to dawało zysku. teraz jak się nie zarobi milionów jednorazowo to się rezygnuje rzuca w kąt

Dziwisz się ? To nie dawne czasy że ludzie zadowalali się byle czym . Teraz nikt za darmo nie chce pracować bo i potrzeby większe. A jak obiecują to niej dają . Jak nie mają zamiaru to niech mordy nie otwierają i nie robią z ludzi głupszych niż sa sami

• Like 2