-
Podobna zawartość
-
Przez Mati1111
87 koni przy masie 3000 kg bez obciążenia
Czy on nie jest za lekki do tej mocy?
jak się będzie sprawował ze stollem F 8 HDPM?
-
Przez sylwek90
Witam posiadam zgrabiarke stoll 465 na jesieni podczas pracy urwało mi się jedne ramię prowadzące. Co mogło być przyczyną że pękło? i moje pytanie odnośnie wymiany na nowe czy można wyjąć stare i wsadzić nowe bez rozbierania jej całej?
-
Przez Jankes1012
Zakupiłem używany ładowacz quicke q45 zamontowaliśmy konsole do ciągnika chcemy podczepieać, a tu problem. Po podłaczeniu węży okazuje się, że główne siłowniki działają na tzw, krzyż jeden działa w jedną a drugi w drugą, po ponownym podłaczeniu jeden siłownik się schodzi do połowy a gdy przestanę dawać ciśnienie wysuwa się na maxa spowrotem.Euro ramka działa prawidłowo . Rozdzielacz od tura ma popsutą jedno wyjscie cały czas daje tam ciśnienie.Próbowaliśmy te siłowniki na jednej parze przy rozdzielaczu tej sprawnej poprzez rozłączanie węży dzieje się to samo. Poratuje ktoś?
-
Przez staszek87
Witam. Chciałbym zapytac czy ktos z forumowiczow kupil najnowszy ciagnik t6 produkcja grudzień 2017 z ladowaczem Stoll na joysticku w podlokietniku? Ciagnik przyjechal z Anglii z seryjna adaptacja do ladowacza po dolozeniu ramienia joystick nie dziala. Ciagnik stoi w serwisie na naprawie gwarancyjnej juz 3 tygodnie ale serwis nie wie jak to naprawic i Anglicy ponac tez. Jak ktos ma taki zestaw i wszystko dziala prosze dac znac.
-
Przez kamilekw1221
Witam. Mam do was pytanie. chciałbym zrobić sterowanie rewersem z joysticka ładowacza w moim Renault Ares 550rx ponieważ byłoby to dla mnie duże udogodnienie. i pytanie do Was, jak to zrobić i czy wgl się da. Rewers oczywiście jest elektrohydrauliczny. można puścić tylko wiązkę od joya do rewersu do włączników czy jakiś inny pomysł?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Uszczelnienie miedzy dachem a ramą kabiny kunów
Stoll drive 782 hydro