Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pewnie nie. Są do tego specjalne dwupłaszczowe zbiorniki mobilne.

Tak samo chyba w świetle prawa nie możesz pestycydów przewozić autem bez specjalnego pojemnika (chyba na szkoleniu coś o tych wyrobach było)

To wszystko w trosce o twoje zdrowie, żebyś nie zatruł się wylanym pestycydem, a co najwyżej wykrwawił harując na spełnienie coraz nowszych wymogów 

Opublikowano
Dnia 8.02.2019 o 20:09, staszek131415 napisał:

Ta decyzje dostałeś jak jeszcze wniosków nie skończyli przyjmować

no ja wczoraj też decyzję dostałem , kolega też

Opublikowano

No ja jeszcze nie złożyłem bo czekam co zadecydują z kodami

Opublikowano

Od dawien dawna ON przechowywało się w beczkach i wszystko było ok... Teraz jakiś idiota wymyślił te zbiorniki, najwyraźniej zbiorniki były tylko zbytu na nie nie było więc trzeba było pomóc i wprowadzić zapis...

• Thanks 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

dotyczy zakupu Paliwa z Germanii

napisz proszę czy kupujesz z hurtowni ? a transport z Polski ile za km itd.? czy idzie to na NIP europejski ? faktura jest przedpłacona ? czy akcyza się należy od tego ? 😉

Opublikowano
3 minuty temu, read napisał:

napisz proszę czy kupujesz z hurtowni ? a transport z Polski ile za km itd.? czy idzie to na NIP europejski ? faktura jest przedpłacona ? czy akcyza się należy od tego ? 😉

Jak mogłeś zacytować wypowiedź której nie napisałem?

Opublikowano
11 minut temu, Uziu92 napisał:

a ja mam niusa dnia, On na orlenie 5,09 szok i niedowierzanie.

No a jeszcze jak kupowało się na przełomie grudzień/styczeń po 4,80 mowa o mniejszych ilościach nie hurtowych to byli tacy co krzyczeli że po co brać bo najgorsza pora że będzie taniej. No i jest xD

Opublikowano
12 minut temu, Uziu92 napisał:

a ja mam niusa dnia, On na orlenie 5,09 szok i niedowierzanie.

Tz. w górę czy dół, bo u mnie standard 5,05 od kilku tygodni. Moya 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v