Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moya 5,11, ta sama stacja 20km dalej 4,96. Pomiędzy nimi prywatna stacja 4,89

Opublikowano

Ja kiedys kupowalem u nich hurtowo, do czasu az ciagnik uklad paliwowy ciagnika z lat 80 zostal calkowicie zapchany... 

Ale 1.9 tdi normalnie na tym paliwie chodzil:)

Opublikowano

Tankuję tam od początku istnienia stacji (niemal wyłącznie tam) także nie mam porównania na których stacjach bardziej dymi a na których mniej. Póki co (odpukać) przez tyle lat żaden sprzęt nie miał awarii, czy to zwykły 1,9TDI AFN czy pompowtrysk czy silniki na Common Railu

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości - nie można było po prostu zmienić nazwy tematu na same "ceny paliw"  i niech się ciągnie? Zamiast zakładać nowy temat? Nie żeby mi to jakoś tam przeszkadzało, tak tylko pytam. 

Opublikowano
23 godziny temu, danielhaker napisał:

Takie było zalecenie więc tak jest :) 

Jak z tą ustawą wyszło, drożeje paliwo od Nowego Roku?

O to co w ustawie, to paliwo już dawno zdrożało. Opłata została ukryta w fali podwyżek, które miały miejsce w czasie przyklepywania ustawy. Dzięki temu do kasy państwowej wpłynęło więcej niż zakładano przy pisaniu ustawy. Teraz nie podniosą, bo po pierwsze rok wyborczy, po drugie przecież obiecali, że koncerny wezmą podwyżkę na siebie.

Opublikowano

Ciekawe kto bo na pewno nie uokik bo on tak samo jak Orlen i lotos to ludzie rządzących. Najlepszym wyjściem będzie podziękowanie im przy urnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v