Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
45 minut temu, Berthold napisał:

Za Hfa? 

Berthold już dożynki ma i pije do lustra i prowadzi konwersacje. w końcu miło pogadać z inteligentnym człowiekiem nawet z tym z lustra:D

Tylko uważaj sołtys i jarek prawie na forum się nie pojawiają a staszek już 2 miesiące się nie loguje i PIS nie broni tak sobie w palnik daliB|

Opublikowano
22 minuty temu, kanalia36 napisał:

Berthold już dożynki ma i pije do lustra i prowadzi konwersacje. w końcu miło pogadać z inteligentnym człowiekiem nawet z tym z lustra:D

Tylko uważaj sołtys i jarek prawie na forum się nie pojawiają a staszek już 2 miesiące się nie loguje i PIS nie broni tak sobie w palnik daliB|

Licznik pokazuje 379 balot dzisiaj... Więc przyznam że pijany ale robotą... A posty pisze lewą ręką przy wywalaniu kulki 😉😉😉😎

Opublikowano

a tak swoja drogą co ze staszkiem???? nawet sie nie loguje żyje???

Opublikowano (edytowane)

Jestem na tym forum już od kilku lat i jestem pewien że każdy z Was dostał by bana za gadanie nie w temacie .Czy tu k...  nie ma moda by zgasił te głupie dyskuaje 

U mnie na dzisiaj 7 zł za mm

Cena netto

Edytowane przez andrzej612b
  • Like 4
Opublikowano

E tam ja to z szacunku i z przymrużeniem oka😏

1 minutę temu, debrzyna napisał:

Nie pisz przez pan bo mi sie pesel przypomina 

Opublikowano
8 minut temu, andrzej612b napisał:

Jestem na tym forum już od kilku lat i jestem pewien że każdy z Was dostał by bana za gadanie nie w temacie .Czy tu k...  nie ma moda by zgasił te głupie dyskuaje 

U mnie na dzisiaj 7 zł za mm

Cena netto

OK. Ale proszę o więcej szczegółów... Mm to pojęcie względne... Mówimy o klasie R? Jaka skitka... Panowie to wszystko przecież ma wpływ na cenę. Nikt nie patrzy na kolor i to jaka była matka byka ale na umiesnienie, wagę, wiek i inne 😉 Proszę doprecyzować... 

• Like 1
Opublikowano

k**wa ja kurczaki warszawiakom po 25 za kg sprzedaje.Ale i chyba powoli na wołowinę by chętni byli bo do ubojni po 7 nie oddam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v