Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

12 minut temu, Ursus932 napisał:

Piszesz że jesteś tu nowy A znasz kto ma jaki Nick i w jakim temacie się udziela . Dziwne to wszytko

Proszę Pana bo konto dopiero założyłem  ale forum czytam od około roku zeby się zorientować w cenach w Polsce. A co do nicu  to czytał Pan linki jakie podałem  To artykuły prasowe nie moje.

A pod jakim linkiem ktoś występuje przepraszam ale nick rojda 1994 to nazwisko i data urodzenia. a po za tym istnieje takie coś jak FB, instagram, twitter tak trudno po zdjęciach znajomych dowiedzieć się kto jest kto???? , po za tym  jest duzo oszukanych i resztę po zdjęciu ci każdy potwierdzi, powiązania rodzinne.

Zresztą obecnie zaczynaja się po prokuraturach przesłuchania i nagle zdjecia. Kuźnickiego, i Waleńskich znikły.

Panie ursus niech sobie Pan wejdzie na konto FB Łukasza Rojdy w znajomych ma pan Krzysztof Waleński i Emilia Waleńska szwagier i siostra zawartośc wykasowana 

ps. ma Pan jego płomieną mowe na strajku Agrouni w sprawie oszukiwanych rolników szkoda ze ze ta mowe swojej siostrze nie wygłosił.

To jest mega obłuda

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, kanalia36 napisał:

Proszę Pana bo konto dopiero założyłem  ale forum czytam od około roku zeby się zorientować w cenach w Polsce. A co do nicu  to czytał Pan linki jakie podałem  To artykuły prasowe nie moje.

A pod jakim linkiem ktoś występuje przepraszam ale nick rojda 1994 to nazwisko i data urodzenia. a po za tym istnieje takie coś jak FB, instagram, twitter tak trudno po zdjęciach znajomych dowiedzieć się kto jest kto???? , po za tym  jest duzo oszukanych i resztę po zdjęciu ci każdy potwierdzi, powiązania rodzinne.

Zresztą obecnie zaczynaja się po prokuraturach przesłuchania i nagle zdjecia. Kuźnickiego, i Waleńskich znikły.

Panie ursus niech sobie Pan wejdzie na konto FB Łukasza Rojdy w znajomych ma pan Krzysztof Waleński i Emilia Waleńska szwagier i siostra zawartośc wykasowana 

ps. ma Pan jego płomieną mowe na strajku Agrouni w sprawie oszukiwanych rolników szkoda ze ze ta mowe swojej siostrze nie wygłosił.

To jest mega obłuda

Nie czytałem bo mnie firmy krzak nie interesują i w życiu bym z taką firmą Bolek i Lolek nie handlował . To co tak późno kolego założyłeś konto?

A ten ich naganiacz kilka dni temu ściemniał tu na forum że firma wypłacalna ! Drugi oszust

Opublikowano
47 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Jakby to sołtys napisał manipulacja...

To pisz że oddajesz przez innego rolnika który ma inne ceny bo oddaje im duża ilość sztuk   bo tak robisz w h..ja innych użytkowników. 

Naucz się czytać ze zrozumieniem...

Ty i tak masz wyższe ceny 

43 minuty temu, Mikruss napisał:

To ze Biernacki przeciaga to norma. Ja dostalem w kilku ratach kase, ale w 2 miesiace sie uwineli. Wole dostac  nawet po tym czasie jak dac handlarzynie i kasy w ogole nie widziec.

To racja,plusem jest też w miarę rzetelna klasyfikacja 

Opublikowano

waleński-pieta nie ogłasza upadłości tylko ze spółki odchodzi Sebastian Waleński czyli ten z którym współpracowałem zostaje Łukasz Pięta i dwóch przedstawicieli a Thomas znasz kogoś kto nie dostał kasy ? Waleński idzie do ubojni pracować

nie , nie idzie do Biernackich

Opublikowano

Drodzy Państwo zebyśmy się żle nie zrozumieli

Sebastian Waleński - prowadzi  firme Waleński - Pieta

a Krzysztof waleński to inna osoba tyle ze obaj to krewni

Zgodnie  z KRS i CEIGD

Krzysztof waleński  jest 100 % udziałowcem firmy Hermes sp. z oo a jego zona Emilia prezesem- Krotoszyn ul grudzielskiego27

po za tym Krzysztof Waleński jest prezesem i 80% udziałowcem firmy Zakłady miesne Hermes sp. zo o - krotoszyn ul kobylinska 2b

jego zona Emilia na 20% udziałów

i Pan Krzysztof Waleński prowadzi 3 firme  PPHU Waleński - Magdalenki 18

Wszystkie firmy nie płacą rolniką

Po zwierzęta przyjechał natomiast Przemysław Kuźnicki  który najpierw prowadził firme PPHU Kinga Kuźnicka- Magdalenki 3  firma padła Pani Kuźni9cka siedziała we wiezieniu za oszustwa.

Potem Pan Kuźnicki załozył firmę K@K sp. zoo 

firma nie zapłaciła rolnikom oraz  Urzędowi skarbowemu- firma padła.

Teraz Pan Kuźnicki oficjalnie jest bezrobotny 

Pracuje dorywczo w firmach Waleńskich którzy nie płacą rolnikom

Emilia Waleńska i Krzysztof Waleński to siostra i szwagier  Łukasza Rojdy kandydata na burmistrza Miejskiej Górki w Wielkopolsce, oraz przewodniczącego Powiatowej Rady Wielkopolskiej Izby Rolniczej w Rawiczu

Ponad to Łukasz Rojda to przewodniczący AgroUni w Rawiczu

Mój kumpel ma 9 miesięcy nie zapłacone  nawet grosza .

waleński kłamał ze ubojnia mu nie zapłaciła, z ustaleń prokuratora wyszło ze bydło sprzedane zostało do Ubojni mc- beff w Linne.  ubojnia wszystko uregulowała firmie tylko firma nie płaci rolnikom.

Obecnie toczą się dochodzenia w prokuraturach w Kaliszu, Krotoszynie, Gostyniu,  Rawiczu Jarocinie, w Środzie wielkopolskiej . w sprawie oszustw

A Pan Rojda po sejmie chodzi, i udaje społecznika i obrońce rolników 

A agrounia jak ma takich członków to szkoda słów

Opublikowano
kanalia36 napisał:

Drodzy Państwo zebyśmy się żle nie zrozumieli

Sebastian Waleński - prowadzi  firme Waleński - Pieta

a Krzysztof waleński to inna osoba tyle ze obaj to krewni

Zgodnie  z KRS i CEIGD

Krzysztof waleński  jest 100 % udziałowcem firmy Hermes sp. z oo a jego zona Emilia prezesem- Krotoszyn ul grudzielskiego27

po za tym Krzysztof Waleński jest prezesem i 80% udziałowcem firmy Zakłady miesne Hermes sp. zo o - krotoszyn ul kobylinska 2b

jego zona Emilia na 20% udziałów

i Pan Krzysztof Waleński prowadzi 3 firme  PPHU Waleński - Magdalenki 18

Wszystkie firmy nie płacą rolniką

Po zwierzęta przyjechał natomiast Przemysław Kuźnicki  który najpierw prowadził firme PPHU Kinga Kuźnicka- Magdalenki 3  firma padła Pani Kuźni9cka siedziała we wiezieniu za oszustwa.

Potem Pan Kuźnicki załozył firmę K@K sp. zoo 

firma nie zapłaciła rolnikom oraz  Urzędowi skarbowemu- firma padła.

Teraz Pan Kuźnicki oficjalnie jest bezrobotny 

Pracuje dorywczo w firmach Waleńskich którzy nie płacą rolnikom

Emilia Waleńska i Krzysztof Waleński to siostra i szwagier  Łukasza Rojdy kandydata na burmistrza Miejskiej Górki w Wielkopolsce, oraz przewodniczącego Powiatowej Rady Wielkopolskiej Izby Rolniczej w Rawiczu

Ponad to Łukasz Rojda to przewodniczący AgroUni w Rawiczu

Mój kumpel ma 9 miesięcy nie zapłacone  nawet grosza .

waleński kłamał ze ubojnia mu nie zapłaciła, z ustaleń prokuratora wyszło ze bydło sprzedane zostało do Ubojni mc- beff w Linne.  ubojnia wszystko uregulowała firmie tylko firma nie płaci rolnikom.

Obecnie toczą się dochodzenia w prokuraturach w Kaliszu, Krotoszynie, Gostyniu,  Rawiczu Jarocinie, w Środzie wielkopolskiej . w sprawie oszustw

A Pan Rojda po sejmie chodzi, i udaje społecznika i obrońce rolników 

A agrounia jak ma takich członków to szkoda słów

od poniedziałku oficjalnie jedynym rządzacym i w pełni decyzyjną osoba w firmie Waleński-pieta jest Łukasz Pięta

Opublikowano

Co to się wyprawia na tym rynku,chyba mamy najgorszą  sytuację od czasu wejścia do ue

Opublikowano
4 minuty temu, mlody43 napisał:

daj namiary na osoby oszukane

zapytam czy się zgodzą, bo po dwóch dziennikarzach którzy  przyjechali zrobili wywiady a potem olali pokrzywdzonych to ludzie są zrezygnowani..

Młody w wieściach rolniczych Firma Hermes przez 2 lata była promowana były podawane jaj bieżące ceny, była pokazywana jako wiarygodna 

Była w tym zestawieniu

http://wiescirolnicze.pl/ceny-rolnicze/byki-hf-mleczne/

a jak ludzie zaczeli do nich dzwonić ze czemu promują firmy nie wypłacalne to  zestawienia zdjeli, przeprowadzili wywiady i naczelny zatrzymał tekst. 

od lutego wiedzą ze firma HERMES  nie płaci ale zero artykułu tuszują sprawę. A Waleńscy i Kuźnicki dalej skupuja. tyle ze juz pod inna nazwą 

Pan Rojda oczywiście nie brał udziału w tym wszystkim ale jak pokrzywdzeni zaczeli na fB do niego pisać o działalnosci siostry i szwagra to blokował konta czyli wie o wszystkim i mało go to obchodzi po sejmie i ulicach krzyczy 

Opublikowano

daj mi namiary na ludzi ktorzy beda chcieli wystapic przed kamerami i ktorzy maja dowody. bedzie nagrany piekny reportaz i puszczony w tv. porozmawiaj z ludzmi i daj znac. jakis dziennikarze z slabej gazety rolniczej to sobie moga nafiukac. pojdzie na glownej antenie to zacznie sie szum.

Opublikowano
3 minuty temu, mlody43 napisał:

daj mi namiary na ludzi ktorzy beda chcieli wystapic przed kamerami i ktorzy maja dowody. bedzie nagrany piekny reportaz i puszczony w tv. porozmawiaj z ludzmi i daj znac. jakis dziennikarze z slabej gazety rolniczej to sobie moga nafiukac. pojdzie na glownej antenie to zacznie sie szum.

młody ja mam namiary  na oszukanych przez firme Hermes sp. zoo z Krotoszyna  a inne firmy to wyszły przy okazji śledztw prokuratury. 

Np. Kuźnicki w firmie K@K sp. zoo  kupił beczkowóz od firmy Chemirol i im nie zapłacił za niego. Nawet tak duża firmę przekrecił. 

zapytam tych co mam kontakt. Bo gazeta rolnicza a TV to drugie.

W każdym razie radze uwazać na firmy z okolic gostynia, krotoszyna, pępowa  to zagłebie oszustów. 

oszukiwanie rolników to teraz plaga wiec radze nie sprzedawać na żadne przelewy.

A na tzw. obrońców radze uwazać. 

Opublikowano

Jestem fanem babski kiepskiej . Jej ulubione słowo to kanalia)))))))

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

A nie lepiej od razu sprzedac na ubojnie bez pośredników???

A ubojnia to co nie upadnie? U nas był ZM Juzef Bartos i kasy ludzie 10 lat nie mają. Mipol był ostatnio na forum o upadłości. Człowieku ogarnij się troszkę bo sam nie wiesz co piszesz , robisz z siebie durnia. Pozdrawiam

Edytowane przez juzek89
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v