Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak co wszyscy zazdrościmy ze chyba zacznę Cię naśladować.

Sprzedane 10 szt chyba będą miały wybicie z 65 ale pewnie 58 wyjdzie,kupione nawozy,papier toaletowy,jestem za***isty hellloł✌

a i zadatek dany na na nowy samochód i wczasy.ps sprzedaję drożej od wszystkich o 1zł bo rocznie odstawiam od ch*ja była,chyba będzie ze 50 szt.

Opublikowano
27 minut temu, kris148a napisał:

Któraś już strona i jakoś nie da się wyczytać "cen bydła 2019" Może nowy temat by się przydał gdzie by te wszystkie sprzeczki wrzucić?

Co poradzisz? Główny prowodyr sprzedał byki cenę podał a ni uja nikt nie wie ile co ważyło, jaką klasę miało ani jak się wybiło. 

Opublikowano

ludzie cisniecie na niego,ale co wy sami sobą reprezentujecie?powodzi mu się to chyba dobrze,ale taki polski narod klepiesz biede objadą Cie ,masz się dobrze tez Cie objadą nie dziwił bym się jak by miastowi tak wypisywali z nienawiści do rolnika ,ale tutaj swój przeciwko swojemu.Kazdy ma wady on się lubi chwalić inny woli dzi...ki w lesie walic tyle w temacie.

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

To przechwalanie się? Jak potrafisz się tylko czepiać pod moimi zdjęciami nic więcej kolego. Sam byś pokazał jak rozwijasz swoją gospodarkę.

Chłopcze choć trochę pomysł  zanim coś napiszesz 

Zapewniam cie  myślenie nie boli 

Opublikowano

Ja nie rozumiem ani ludzi krytykujących jarkabazylo ani jego samego.

Ludzie co wam przeszkadza ze jarek wkleja  zdjecia nawet z toalety)))))))) :D jak ma ochote niech to robi nikt wam nie każe tego ogladać. 

a  co do Jarka  to też go nie rozumiem  pokazuje wszystko co ma normalnie raj dla złodzeji. Jarku jak Cię kiedyś okradną to bedziesz wiedział dlaczego.

Opublikowano

chyba że, hehehe wiosna jest bociany przyleciały więc przez komin coś mu mogą wrzucić:D

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

@JarekBazydlo kiedyś jak jeszcze byłeś normalny uważałem cie za autorytet w hodowli .... a teraz jesteś forumowym klaunem, człowiekiem który gwiazdorzy a każdym kroku i próbuje udowodnić jaki to on jest najlepszy :)

Też tak uważałem na początku mojej przygody z AF... k**wa ale byłem wtedy głupi i naiwny...myślałem że Jarek to jakiś profesjonalista i coś podpatrzę😏

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v