Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
soltys48 napisał:

Jarek jakie głupie?

Pokaż mi proszę cennik choć jednej ubojni z taka ceną

Nie,że mam zadzwonić -cennik mnie interesuje

To nie do Ciebie. To że za 1.5kg mi chodziło. Ja narazie też nie słyszałem o takiej cenie. Ponad 14 to wiem że jest bo Zakrzewscy tyle dają.

Opublikowano
30 minut temu, bobienko napisał:

W ch*ja niech się pocałuja

ale Twojego czy twojego byka?????:P

Opublikowano
15 minut temu, Gringo1 napisał:

Nie wiem bo to juz przyrządzone w hotelu ale na miescie patrzyłem i cenowo to wychodzi około 20 zeta za kg 

20 zeta za kilo ? Gotowego mięsa ? Kupuj każdą ilość, jutro załatwiam transport i robimy import do Polski.

  • Like 1
Opublikowano

Jutro jeszcze sprawdze dokładnie ale raczej za kg chyba ze nie dojrzałem ze to za jakąś porcje ale raczej za kg no to nic dziwnego ze tu to wpiepszają jak po takiej cenie

Opublikowano (edytowane)

Nie szukaj bo jeszcze w Turcji niechcący ze 40 kilo wołowiny z Kalinowa znajdziesz

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
44 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

To nie do Ciebie. To że za 1.5kg mi chodziło. Ja narazie też nie słyszałem o takiej cenie. Ponad 14 to wiem że jest bo Zakrzewscy tyle dają.

Komu tyle dają?I za jaką klasę??

 

Opublikowano
3 godziny temu, iwik073 napisał:

dziś sprzedane 3 ncb ok 800 kg i jeden włoch wszystkie po 8,02 brutto odbiorca kobylin kwiatkiewicz waga moja 6% okarmienie a dzisiaj było u mnie trzech cene dawali taką samą a już wczoraj wieczorem dzwonili i następne zamówił

jak u niego z płatnością? mam 5 takich na sprzedaż(NCB) z luzu i proponują mi po 7netto  a ta cena co podałeś już by była normalną ceną

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, AdamRo napisał:

Z czego ta wołowina ?

Pewnie z najsłynniejsze ubojni z przed kilku tygodni

Edytowane przez Gość
Opublikowano
soltys48 napisał:

44 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

To nie do Ciebie. To że za 1.5kg mi chodziło. Ja narazie też nie słyszałem o takiej cenie. Ponad 14 to wiem że jest bo Zakrzewscy tyle dają.

Komu tyle dają?I za jaką klasę??

 

Posrednikowi. Za U klasę dokładnie 14.20 + VAT.

Opublikowano
12 godzin temu, Optimus napisał:

Okolice Przasnysz a znam wszystkich co wymieniłeś oprócz Płoskiego z kad on

Dąbrowa, on ze 40 od Przasnysza mieszka, Mierzejewski też przecież nie z Przasnysza :D daj znaka na pw skąd jesteś

 

Opublikowano
3 godziny temu, iwik073 napisał:

dziś sprzedane 3 ncb ok 800 kg i jeden włoch wszystkie po 8,02 brutto odbiorca kobylin kwiatkiewicz waga moja 6% okarmienie a dzisiaj było u mnie trzech cene dawali taką samą a już wczoraj wieczorem dzwonili i następne zamówił

jak płaci gotówka czy przelew?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

    • Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048



    • Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v