Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, PanPancio napisał:

Czyli ile ziemi wychodzi z tego przelicznika? Na lasy też są dopłaty?

Chłopie dopłata jest dla posiadacza nie własciciela. Ziemie ma kochanka a złodziej bierze dopłatę a jak komornik przychodzi to zdziwienie ze tyle dopłat brał a to  formalnie gołodupiec  wiec pisanie ze handlarz jest bardziej wiarygodny to kpina , jakby tak było tylu złodzieji by nie grasowało

Opublikowano
28 minut temu, kanalia36 napisał:

Yoda Pan Pawcio to handlarz którego rolnicy oszukują - tak pisał jakiś czas temu, heheheh

A Ty z jakiej racji????

Rok temu brałem od Waleńskiego odsadki A faktura była na Pięte i komornik zobaczył że ode mnie był przelew, to dostałem pismo,że jakbym jeszcze coś Pięcie wisiał to mam przelać prosto do komornika

Opublikowano
6 godzin temu, kris148a napisał:

Dziś sprzeda po 6.80 netto. Jeden HO 770kg, drugi RW 720kg skitka 8%, do wypłaty brutto 10tys bez 40 zł. Okolica POS Wlkp.

Takie w tamtym roku sprzedawałem po 7,20-7,40 więc dalej ujnia

Koło Ostrowa co za firma zabiera 8% skity

Opublikowano
nexeqadore napisał:

6 godzin temu, kris148a napisał:

Dziś sprzeda po 6.80 netto. Jeden HO 770kg, drugi RW 720kg skitka 8%, do wypłaty brutto 10tys bez 40 zł. Okolica POS Wlkp.

Takie w tamtym roku sprzedawałem po 7,20-7,40 więc dalej ujnia

Koło Ostrowa co za firma zabiera 8% skity

Pośrednik

Opublikowano
1 godzinę temu, Yoda napisał:

Ilość głosów oddanych świadczy o tym że ludzie liczą że będzie im z diety co miesiąc oddawał kasę.

Yoda ale zobacz jak złodzieje lgną do polityki, jak mnie to wk***ia!!!!!!! a jeszcze bardziej wk***ia mnie kto go wpisał na liste !!!!!! ten koleś z lokalnego pisu powinien być natychmiast wyjebany

Opublikowano
5 minut temu, TelefonyRadom napisał:

A na imienina zwracasz uwagę

o dawno nie widziany kolega się pojawił)))))

Opublikowano (edytowane)

Sławny naganiacz się znalazł

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dziś sprzedany HO 880kg 7.20+vat Do kogo sprzedajecie w pomorskim?

Opublikowano
kanalia36 napisał:

1 godzinę temu, Yoda napisał:

Ilość głosów oddanych świadczy o tym że ludzie liczą że będzie im z diety co miesiąc oddawał kasę.

Yoda ale zobacz jak złodzieje lgną do polityki, jak mnie to wk***ia!!!!!!! a jeszcze bardziej wk***ia mnie kto go wpisał na liste !!!!!! ten koleś z lokalnego pisu powinien być natychmiast wyjebany

Boli Cię to bo masz niespelnione marzenia?🤔 Tam to by Ci się opłacało co? 😂

Opublikowano

O kulwickich to może nie będę się wypowiadał. Taki majątek w tak krótkim czasie nie zrobił się z niczego. Niedawno wygrał mercedesa za loty gołębi to ewentualnie to mógłbyś mu zabrać bo pewnie musiał zarejestrować na siebie.

• Thanks 1
Opublikowano
8 godzin temu, Paula060990 napisał:

To ładnie skrojony na wadze, w najlepszych czasach HO w tej wadze szedł po 7.5

Opublikowano
28 minut temu, KamilSokoowski napisał:

O kulwickich to może nie będę się wypowiadał. Taki majątek w tak krótkim czasie nie zrobił się z niczego. Niedawno wygrał mercedesa za loty gołębi to ewentualnie to mógłbyś mu zabrać bo pewnie musiał zarejestrować na siebie.

Jakim cudem wygrał przeciez najlepsze golębie to ma Paweł Święcicki

• Haha 1
Opublikowano
TomiAgroKujawy napisał:

8 godzin temu, Paula060990 napisał:

To ładnie skrojony na wadze, w najlepszych czasach HO w tej wadze szedł po 7.5

W najlepszych czasach można i 8zł było wyrwać.

Opublikowano

Chodzi o to, że 7.2 za HO to mało realna cena. U mnie 6.5-6.7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v