Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

galeria
Dożynki 2025
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

a reklamy w firmami zawsze można zablokować wystarczy tylko program pobrać do blokowania i nawet na forum blokuje reklamy 

Nie chodzi o reklamy wyświetlane pod filmami na pasku.

@soltys48 - to tak słabo

Edytowane przez Gość
Opublikowano
37 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Reklamy w filmach też blokuje ;)

No na pewno zablokują reklamowanie roundapu czy innej syngenty

Opublikowano
29 minut temu, huliszek1990 napisał:

A to oni jeszcze płaca 🤣? Bo słyszałem ze coś słabo 

Forma płatności jaką przyjmuje wyklucza odebranie bydła w przypadku nie posiadania gotówki 

Opublikowano
39 minut temu, Partyzant85 napisał:

No na pewno zablokują reklamowanie roundapu czy innej syngenty

mówisz o tych reklamach które wyświetlają sie w czasie oglądania filmu ? że np. oglądasz flm 5 minut i w czasie filmu włącza sie reklama kilkusekundowa ?

Opublikowano

Mówię o tym co nawijają w filmach - a te reklamy co się pokazują co 5 lub ileś minut to ci google dobiera na podstawie ciasteczek. Googlaj sobie maść na pięty lub wycieczkę do Tunezji to ci będą podobne reklamy wyskakiwac

Opublikowano

6.5 za sima to ciekawe po ile dziś hf?

Przy takim poziomie spadku do niedzieli zrówna się z ceną drobiu dodatkowo od dwóch tygodni gdzie spadło 10l/m2 zero deszczu

Jak żyć?...

Opublikowano

Niedługo interes będą robic handlarze sznurkiem jak ceny jeszcze polecą i w zniwa nie bedzie co z pola sprzątnąć chłopy bedą linki pleść na stryczki

Opublikowano

Panowie dobrze że moje byki dużo srają to chociaż mi ten bob z tego interesuje pozostanie :D 

Kolejna przykra sprawa dwie krowy u teścia w nocy rozjechały się na żabę ....i nikt nie chce zabrać ....Łukasz M za dobrego hf dawał do zeszłego piątku 6.5 neeto za mieszańce i miesne po 7 netto plus pare groszy za naprawde super towar . I mówił że musi dostarczać pół na pół auto 50% samic 50% samców wymagania ubojni 

Opublikowano

No tak termin to zawsze tam był około miesiąca i po dwóch telefonach. Za to cena chyba w okolicy najlepsza...

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, marijusz napisał:

Dziś część moich pojechała w ostatnią podróż 12,4 zł O klasa

Jutro coś napisze jak bardzo jestem zadowolony z wybici

Ja pier..... :D:D:D nawet dobrze wyszły !Srednie wybicie z wagi żywej na zakładzie 54%(bez odliczania skitki) Jedenascie mieś  temu kupione średnio po 2875 zł a dziś średno każdy wyszedł 5260zł Patrząc na paskudny czas to i tak może oprócz gnoju coś sie zostało !!!! Szybko OLX  i jade po następne !

NIE   K U R  W A nikt mnie juz na byki nie namówi !!!!!!

Edytowane przez marijusz
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, marijusz napisał:

NIE   K U R  W A nikt mnie juz na byki nie namówi !!!!!!

no ciekawe jak tylko dostaniesz kase polecisz kupowac:D

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, rolnik34 napisał:

pewnie sim ale w paszporcie

Widziałeś  tego byka, że coś insynuujesz?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, Gringo1 napisał:

Niedługo interes będą robic handlarze sznurkiem jak ceny jeszcze polecą i w zniwa nie bedzie co z pola sprzątnąć chłopy bedą linki pleść na stryczki

Nie przesadzaj

1 godzinę temu, ab23 napisał:

no ciekawe jak tylko dostaniesz kase polecisz kupowac:D

A jeszcze obornik za 2 tysie od sztuki zostanie czyli nie jest zle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v