Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

To po co sie udzielasz co drugie moje zdjecie???

Jeżeli  do mnie to chyba się coś tobie pomyliło ,tylko pod jednym pytałem się o wcielenia no i może kiedyś tam jeszcze z raz

Opublikowano

Panowie jak płaci firma Getmor po ubojowo czy nie kantują?Ostatnia cena podana z portalu Cenyrolnicze.pl

12,40/12,60/12,80    
- - - klasy: O/R/U
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

sąsiad pracował kiedyś w firmie POZH  w latach 1995 tam dopiero było ,  skupowali konie jak 1\3 dojechała do włoch na stojaco to był sukces .

Trochę przesadza.

Opublikowano (edytowane)

byc może przesadza , a powiedz mi jaki był sens eksportu zywego bydła rzeznego  do włoch , w latach wczesnego członkostwa polski w UE nawet niektóre byki odemie jechały do włoch czy grecji na ubój , nie lepiej było by w polsce ubić ?AdamRo

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Prawie kwiecień a faktur od bajkopisarza jak nie było tak nie ma. Aż strach pomyśleć jaki bałagan tu będzie jak się wakacje zaczną :D

Opublikowano

Ale Jarku skoro dostałeś jakąś cenę wstaw jakieś foto rozlczenia czy tam wybicia i po problemie . Ja też nigdy nie wstawiałem ale był tu użytkownik który powiedział w prost że kłamię z ceną dlatego wstawiłem fakturę by był temat zamknięty . Tego oczekują użytkownicy od Ciebie bo skoro tobie udaje się wynegocjować w kryzysie cenę WBC 14 netto a każdy ma max 13 to sie nie dziw zdziwienia i nie dowierzania . A na popracie twoich wypowiedzi wystaczy jedno rozliczenie i nie bedziesz traktowany jak PAJAC tylko jako normalny gość chyba żźe cenę masz taką jak każdy a te 14 to wymysły i nie masz na to dowodów i dlatego nie wstawisz rozliczenia . Sprawa prosta i oczywista 

Opublikowano
23 minuty temu, zkordalski napisał:

Ale Jarku skoro dostałeś jakąś cenę wstaw jakieś foto rozlczenia czy tam wybicia i po problemie . Ja też nigdy nie wstawiałem ale był tu użytkownik który powiedział w prost że kłamię z ceną dlatego wstawiłem fakturę by był temat zamknięty . Tego oczekują użytkownicy od Ciebie bo skoro tobie udaje się wynegocjować w kryzysie cenę WBC 14 netto a każdy ma max 13 to sie nie dziw zdziwienia i nie dowierzania . A na popracie twoich wypowiedzi wystaczy jedno rozliczenie i nie bedziesz traktowany jak PAJAC tylko jako normalny gość chyba żźe cenę masz taką jak każdy a te 14 to wymysły i nie masz na to dowodów i dlatego nie wstawisz rozliczenia . Sprawa prosta i oczywista 

Po co mam wstawiać żebyście znów pisali jakieś głupoty? Wstawiłem kiedyś e-mail z jaką cenę mam zaproponowana to i tak były komentarze że to nie prawda...

48 minut temu, Partyzant85 napisał:

Prawie kwiecień a faktur od bajkopisarza jak nie było tak nie ma. Aż strach pomyśleć jaki bałagan tu będzie jak się wakacje zaczną :D

Bajkopisarz to może Ty jesteś bo tylko potrafisz pisać z miliona kont;)

Opublikowano

Taki e-mail to ma być wiarygodne info...to jakieś jaja są😊

Opublikowano
51 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Po co mam wstawiać żebyście znów pisali jakieś głupoty? Wstawiłem kiedyś e-mail z jaką cenę mam zaproponowana to i tak były komentarze że to nie prawda...

w mailu ktoś może i po 17 zeta zaproponowac za kgwbc wydoroślej idz do kurnika wez co trzeba i udowodnij że to co tu chlapiesz jęzorem na forum to nie szczeniackie kozakowanie pod kożuchem taty i fartuszkiem mamy... prawdziwy profesjonalista i człowiek dorosły emocjonalnie nie gada rzeczy których nie jest w stanie potwierdzić chociażby błahym skanem faktury.... swoją drogą chyba jesteś jedynakiem co?

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, BENNY82 napisał:

w mailu ktoś może i po 17 zeta zaproponowac za kgwbc wydoroślej idz do kurnika wez co trzeba i udowodnij że to co tu chlapiesz jęzorem na forum to nie szczeniackie kozakowanie pod kożuchem taty i fartuszkiem mamy... prawdziwy profesjonalista i człowiek dorosły emocjonalnie nie gada rzeczy których nie jest w stanie potwierdzić chociażby błahym skanem faktury.... swoją drogą chyba jesteś jedynakiem co?

Muszę Cię zmartwic bo nie jestem jedynakiem;) A jak ktoś byłby zainteresowany mam na sprzedanie talerzówke 3m Staltecha z wałem rurowym.

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Ale daj jakikolwiek dowód na poparcie swoich bredni o tym milionie kont. Kompromitujesz się na każdym możliwym kroku - wstawiasz zdjęcia kupy gówna a obiecanych faktur jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

W środę był u mnie handlarz obejrzeć byki  zaproponował cenę która była zadowalająca i pojechał do domu. W czwartek dzwoni że może po te byki przyjechać następnego dnia rano czyli w piatek . Pogadaliśmy jeszcze parę minut o głupotach i wpadl mi do głowy świetny pomysł żebyśmy wspólnie pojechali na wagę zaważyc jego  auto następnie ważyli byki na jego wadze i później znów jechali na ogólną i skontrolowali czy wszystko sie zgadza. On zaczął  coś kręcić i mówi że oddzwoni za chwilę . Oddzwonił po 20 minutach i powiedział że po byki nie przyjedzie bo na swoje nie wyjdzie.

• Haha 4
Opublikowano
1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

Ale daj jakikolwiek dowód na poparcie swoich bredni o tym milionie kont. Kompromitujesz się na każdym możliwym kroku - wstawiasz zdjęcia kupy gówna a obiecanych faktur jak nie było tak nie ma.

Przynajmniej coś wstawiam. Widocznie zdjęcie było interesujące patrząc po ilości wyświetleń i komentarzy.

Opublikowano

To chłopa wystraszyłeś😃

2 minuty temu, LUKASIU1983 napisał:

W środę był u mnie handlarz obejrzeć byki  zaproponował cenę która była zadowalająca i pojechał do domu. W czwartek dzwoni że może po te byki przyjechać następnego dnia rano czyli w piatek . Pogadaliśmy jeszcze parę minut o głupotach i wpadl mi do głowy świetny pomysł żebyśmy wspólnie pojechali na wagę zaważyc jego  auto następnie ważyli byki na jego wadze i później znów jechali na ogólną i skontrolowali czy wszystko sie zgadza. On zaczął  coś kręcić i mówi że oddzwoni za chwilę . Oddzwonił po 20 minutach i powiedział że po byki nie przyjedzie bo na swoje nie wyjdzie.

Opublikowano
13 minut temu, LUKASIU1983 napisał:

To wychodzi ze jednak uczciwy 😂a ile proponował?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v