Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Poczekaj do jutra:) Samochod jest juz w garażu:) Pozdrawiam 

Gorzej będzie jak ci ojciec nie pozwoli zrobić fotek i znowu zrobisz z siebie pośmiewisko jak z tymi fakturami co też ci nie pozwolił sfotografowac

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Jarka zbytnio nie lubie przez jego gwiazdorzenie ... Ale jak bym ja coś takiego przeczytał to przy najbliższej okazji byś miał tak ryj obity że gume to jedynie w palcach mógłbyś rzuć ;)

Żuć kolego .  A ja bym szedł o zakład , że jakbyś miał okazje to by ci się z d*py skurzyło , chłopcze roztropcze

Edytowane przez MLesner
Opublikowano

Piszę to co myślę ... i jak mawiał klasyk  " gdybym jeszcze raz miał wyjść za tą panią , za którą  wyszedłem , tobym nie wyszedł ".

Opublikowano
1 minutę temu, MLesner napisał:

Piszę to co myślę ..

Nie pochlebiaj sobie .:P

Opublikowano
7 minut temu, MLesner napisał:

Piszę to co myślę ... i jak mawiał klasyk  " gdybym jeszcze raz miał wyjść za tą panią , za którą  wyszedłem , tobym nie wyszedł ".

To Ty może lepiej nie myśl, jak masz tak pier**lić. 

• Like 3
Opublikowano
30 minut temu, MLesner napisał:

Co ty pierdzielisz . Owszem zdarza się tak raz na milion . Z reguły jest  jak pisze kolega wyżej , że rodzą się słabsze i predko zdychają . Różnica między trwale , a nietrwale zarażonymi jest taka że osobniki PI nie mają przeciwciał i badanie na ich obecność nic nie wykryje .

Co ty pierdzielisz?  Na chlopski rozum Gdyby tak bylo to kto rozsiewał by wirusa???? Ale wyjaśniać nic nie muszę bo wszyscy już cię tu poznali.

Opublikowano
3 godziny temu, MLesner napisał:

Widziałem twoją żonę w galerii i być może zdjęcie nie odzwierciedlało stanu faktycznego , ale muszę przyznać że już wolę oglądać twoje byki . Niemniej bardzo mi się chwali że z takim szacunkiem mówisz  o małżonce .

Weź edytuj ten wpis i nie śmiej sie z jego żony bo oni razem siedzą na AF przeczyta to sie jej przykro zrobi Pewnie nie jest taka ostatnia ,przeleciałem pobieżnie Jarka galerię ale nie udało mi sie trafić na nic co by przypominało żonę Powiedz na której stronie szukać to sam ocenię?  👢ty pewnie się nie znasz👢

W sumie z kobietami to trochę jak z bykami  ABY ZAD MIAŁA DOBRY :D

Opublikowano

Kurde na tym forum same chamstwo siedzi!!!!! Jak można komentować kogoś wygląd??? Skoro Jarkowi się podoba to dla niego jest najpiękniejsza a reścię gówno do tego.  Na tym forum same inwektywy lecą, ludzie są obrażani i obgadywani a moderatorzy nic nie robią

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

13 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Poczekaj do jutra:) Samochod jest juz w garażu:) Pozdrawiam 

Gorzej będzie jak ci ojciec nie pozwoli zrobić fotek i znowu zrobisz z siebie pośmiewisko jak z tymi fakturami co też ci nie pozwolił sfotografowac

Załóż kolejne konto bo nudny jestes;)

MLesner napisał:

4 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Nikogo nie musze wyrywać żona mi w 101% wystarcza nie potrzebne mi wrazenia.

Widziałem twoją żonę w galerii i być może zdjęcie nie odzwierciedlało stanu faktycznego , ale muszę przyznać że już wolę oglądać twoje byki . Niemniej bardzo mi się chwali że z takim szacunkiem mówisz  o małżonce .

11 godzin temu, kr9292 napisał:

Wręcz przeciwnie osobniki PI nie wykazują żadnych objawów. 

Co ty pierdzielisz . Owszem zdarza się tak raz na milion . Z reguły jest  jak pisze kolega wyżej , że rodzą się słabsze i prędko zdychają . Różnica między trwale , a nietrwale zarażonymi jest taka że osobniki PI nie mają przeciwciał i badanie na ich obecność nic nie wykryje .

Kolego zaraz pisze do administratora forum o twoje ip i zobaczymy czy będziesz taki kozak jak będę miał twoje dane. Więc do zobaczenia.

• Like 1
Opublikowano
tyran3 napisał:

Kurde na tym forum same chamstwo siedzi!!!!! Jak można komentować kogoś wygląd??? Skoro Jarkowi się podoba to dla niego jest najpiękniejsza a reścię gówno do tego.  Na tym forum same inwektywy lecą, ludzie są obrażani i obgadywani a moderatorzy nic nie robią

Zobaczymy czy będzie tak cwaniakowal jak będę miał jego dane zapomniał że w tych czasach nikt nie jest anonimowy w intetnecie.

• Like 1
Opublikowano
MLesner napisał:

Że skasowales jedno konto Ozbborn to teraz starasz się tym zabłysnąć??

Opublikowano

Jarek ja Twojej zony nie widziałem, ale wkurza mnie jak ktoś naśmiewa się kogoś za wygląd. To chamstwo najwyższych lotów i gupota bo kto debilowi zagwarantuje ze jutro nie będzie miał np. wypadku i bedzie wygladał jak potwór i ciekawe jak wtedy się taki idiota poczuje. Rozumiem komentować wypowiedzi ale nie wygląd.

Post powinien być skasowany i powinny się pojawić przeprosiny.

Opublikowano (edytowane)

powinien byc na forum ogólno dostępny temat np. hydepark gdzie każdy by pisał o wszyskim i o niczym , każdy na każdego :D najbardziej popularny by był :P 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
14 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Zobaczymy czy będzie tak cwaniakowal jak będę miał jego dane zapomniał że w tych czasach nikt nie jest anonimowy w intetnecie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, MLesner napisał:

Zanim napiszesz głupote to pomyśl i nie krytykuj czyjegoś wyboru bo " dla całego świata możesz być nikim Ale dla kogoś możesz być całym światem"

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v