Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, JarekBazydlo napisał:

Kółku sołtysa hahaha...

Co to kółek?

Przetłumacz na Polski

Opublikowano

Jeszcze tutaj wojny brakuje. Jest źle a sie nie zapowiada żeby było lepiej więc czas skończyć te przepychanki, trzeba organizować się i jechać na Warszawe wymusić konsekwencje na tych złych ubojniach, flagowanie polskiego jedzenia, procentowy udział produktów polskich na półkach itp.

Opublikowano (edytowane)

Ja tam pier**lę i na razie nie sprzedaje.i protestować nie jadę,jedyne co mogę zagwarantować to wp***dol i zamianę miejsc miednicy z żebrami tym unijnym farmerom którzy generują 99% tych leżaków naładowanych po uszy antybiotykiem.narobili gnoju yo niech go posprzataja.

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
50 minut temu, pawelol111 napisał:

Jeszcze tutaj wojny brakuje. Jest źle a sie nie zapowiada żeby było lepiej więc czas skończyć te przepychanki, trzeba organizować się i jechać na Warszawe wymusić konsekwencje na tych złych ubojniach, flagowanie polskiego jedzenia, procentowy udział produktów polskich na półkach itp.

Tak masz rację, pora zrobić porządek. Proponuję zacząć od tych 2 pajaców wyżej o których pisałem, bo srają w Wasze gniazdo pisząc po prostu kłamstwa. Dowód? Brak odpowiedzi możecie potraktować tak samo jako oszukiwanie. Uczciwy nie musi się kryć z odbiorcą.

@TelefonyRadom to gdzie twój pracowawca oddaje bydło? Konkretnie jakie zakłady? 

Opublikowano
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Ozzborn jakos na klasie U spadków nie widac jedynie plus 20gr na ten tydzien bajkopisarzu.

na portalu cenyrolnicze widze ze twój odbiorca getmor proponuje tak: 12.80/13/13.30 za klasy odpowiednio O/R/U czyli spadki są duże w porównaniu do tego co było np. 2 miesiace temu ..

Opublikowano
Dnia 29.01.2019 o 12:33, JarekBazydlo napisał:

Ma byc podwyzszka na WBC w najblizszym czasie. Informacja pewna

Dawaj te podwyżki skoro informacja pewna 😉

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Na tym portalu mozesz sobie porownac tak jak sluchac prawdy w telexpresie 

spadki są faktem i nie czaruj, pokaz mi odbiorce który płaci np. tak 13.8/14/14.20 bo takie ceny były 2 miesiace temu bez problemu do osiagniecia

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

no to ze spadki są faktem ..... a konca nie widac i tylko tyle

Opublikowano
2 minuty temu, ozzborn napisał:

spadki są faktem i nie czaruj, pokaz mi odbiore który płaci np. tak? 13.8/14/14.20 bo takie ceny były 2 miesiace temu bez problemu do osiagniecia

Nie porownuj cen z 2 miesiecy tylko z ostatniego tyg

Opublikowano

Jarek , chyba Ty jedyny twierdzisz że jakieś podwyżki są . Już przed tą całą aferą na bykach były spadki od 40 do 80 gr za żywca . Jałówki i krowy bez zmian .

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Jarek , chyba Ty jedyny twierdzisz że jakieś podwyżki są . Już przed tą całą aferą na bykach były spadki od 40 do 80 gr za żywca . Jałówki i krowy bez zmian .

512371474 Mossakowski pytaj za U klase jak daje

Opublikowano

Nie twierdzę że kłamiesz , jedynie się dziwie . Ja wolę jak ceny rosną , a nie spadają . B|

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, zetorki12 napisał:

14 minut temu, zetorki12 napisał:

Tak od tygodnia gdzieś chyba nowy nieoficjalny naganiacz Getmoru. Dobra cena na byka za reklamę na forum.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Thomas2135 napisał:

Tak od tygodnia gdzieś chyba nowy nieoficjalny naganiacz Getmoru. Dobra cena na byka za reklamę na forum.

Bardziej reklamuje Tomka bo jego numer podaje a nie do Getmoru hahaha...

Opublikowano

czyli w getmorze 14zł za U to marzenia skoro teraz mówisz o kimś innym ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v