-
Podobna zawartość
-
Przez Mati2812820
Nie działa klimatyzacja, wentylatory w dachu włączają się na 5 sekund a później wyłączają. Gdzie szukać przyczyny?
-
Przez grzech9931
Witam,
Mam problem z hydrauliką w ciągniku John Deere 4050. Po powrocie z pola, na drugi dzień nie działa hydraulika (ramiona, przedni tuz i zewnętrzne gniazda oraz wspomaganie). Zostały wymienione filtry oraz olej.
Ciągnik jak postoi dłuższy czas to po odpaleniu słabo ale delikatnie podniesie. Ale po opuszczeniu już drugi raz nie daje rady. Tak jakby brakowało oleju...
Co mogę zrobić? ;(
-
Przez _Grzesiek_5
Witam wszystkich, Potrzebuje informacji gdzie znajduje się czujnik prędkości bo mam problem z jego znalezieniem 😒 Z góry dzięki -
Przez Nasters
Witam mam problem Lamborghini 1060 otóż do 1 tys obrotów z odmy leci delikatnie biały dymek lecz pod za dużym ciśnieniem po zwiększeniu obtotów z odmy zaczyna kapać olej czym większe obroty więcej oleju ?? ktoś może już to przerabiał ?? uszczelka ?? pierścienie ??
-
Przez krzysztoffo
Witam.Czy ktoś próbował założyć do do swojego siewnika czujnik wysiewu skonstruowany przez siebie a jeżeli tak to w którym miejscu,i od czego .Zdałby egzamin czujnik zamontowany na listwie z rolkami wysiewającymi?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Uszczelniacze siłownika Autosan D55
Same silver