ustawienie pługa z detz fahr dx 160
-
Podobna zawartość
-
-
Przez Gość
Witam mam pewien problem wymieniłem stary rozsiewacz na nowy kverneland exacta el 900 i nie moge ustawic wysiewu w nim(przepuszczam przez granulator ustaiwam na rozsiewaczu ilosc nawozu a i tak musze siac po 2 razy bo zostaje) a w książce nie ma polskich nawozów😕😤 czy moze ktos pomoc kto ma ogarnięte sianie takim rozsiewaczen? Prosilbym o pomoc!
-
Przez hofik
witam. mam taki problem z deutz fahr agrotron 150 2005r. mianowicie kontrolka z kłódka miga sygnałem 5 mrógnięć przerwa 1 mrógnięcie i od nowa. nie działa podnoszenie plecaka z kabiny.
-
Przez macko94
Cześć :) Stoję przed wyborem rozsiewacza nawozu. Do wyboru mam trzech producentów taki jak podałem w temacie. Amazone ZAM 1001 Kverneland Exacta CL 110 Rauch Axis 20.2 K W każdym z wyposażenia będzie plandeka i ewentualnie nadstawka. Który z nich będzie najlepszym wyborem? Zależy mi na tym aby nie mielił nawozu, wysiewał do końca, był stosunkowo prosty do ustawienia no i wysiewał tyle ile mu się ustawi. I co ważne aby posiadał tabele wysiewu do polskich nawozów takich jak polifoska 6, saletrosan, saletra itp.

Rekomendowane odpowiedzi
Ustawienie zbierznosci c 360
New Holland i Kverneland LD100