-
Podobna zawartość
-
Przez Stanisław89
Tak jak w tytule. Mianowicie rozważam kupno Farmtraca Hertige 6075 DT i tu nasuwa się pytanie czy warto się pchać w niego czy może jednak popularnego 675.Cena jaką mi powiedziano wyniosła nie całe 107,000 w wyposażeniu jakie mi jest potrzebne . Farmtrac miał by zastąpić Zetora 7211 , który pracuje od 89. Nie robił by jakiś ciężkich prac gdyż stoją nad nim inne. Wiem ,żę model nie zbyt popularny ale przewinął się na forum.
-
Przez aprochota
witam planuje kupno sn 300 na bronie talerzoweji mam pytanie do was bo te agregaty mozna kupic tylko z walem packer albo gumowy i ani jeden ani drugi mi nie odpowiada bo mam lekkie ziemie i na swiezej orce sie pcha tezeba trzymac na podnosniku a to nie robota .mam teraz w starym agregacie wal rurowy i jest bez problemu czy do sn300 mozna by zalozyc taki rurowy wal? czy zapadnie sie pod ciężarem siewnika? -
Przez 343
Witam.Przymierzam się do zakupu talerzówki szerokość od 4 do 4,5 m do 35 tys .Zastanawiam się jaką firmę wybrać sprzedawca poleca mi euro masz (pierwsze słyszę o tej firmie) ,ale jemu bardzo nie ufam bo to chyba wiadomo ,że każdy swoje będzie promować , rozważałem agro masza fajnie nawet to wygląda tylko nie wiem czy jakość poprawiła się jego mam agregat uprawowy z tej firmy 5 letni to stal słaba pęka i rozciąga się. Tyle tych firm jest do wyboru ,że nie wiem co wybrać ,może ktoś coś doradzi lub powie co ma i czy warto w to wchodzić.
-
Przez patryk072
Cześć, mam takie pytanie, chcę dokonać zakupy pługu, nie bardzo chciałbym wydawać dużo pieniędzy na zagraniczne pługi, mój budżet to około 30-32 brutto, myslałem o zakupie pługu Unia IBIS L 3+1 , znajomi wspominają również o pługach Agro - Maszu tutaj ceny są dużo niższe, pług ciągny będzie New Hollandem T5060 106km, dajcie znać jakiego najlepiej dokonać zakupu według was!
Dzięki!

Rekomendowane odpowiedzi
Kara truskawki
Szlifierka kątowa Hikoki G23SW2 2200W 230mm