Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Stałem się posiadaczem ciągnika C355. Pojazd nie posiada dowodu ani tablicy. Mam do niego zaświadczenie o wycofaniu z ruchu oraz ciągłość umów. W jaki sposób ten pojazd zarejestrować? Pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, tom54321 napisał:

miałem takie sam przypadek bynajmniej u nas bez dowodu rejestracyjnego nie zarejestrujesz takiego ciągnika

Ludzie , jakie bynajmniej ? To tak głupio brzmi , a każdy nauczył się używać zamiast przynajmniej . Z tym "bynajmniej " zdanie straciło jakikolwiek sens .

Opublikowano

Zasuwać do wydziału komunikacji, który wydał zaświadczenie o wycofaniu po zaświadczenie o danych w utraconym dowodzie, z nim i resztą papierów do Twojego WK po tymczasowe tablice, kupić OC w tym samym dniu, jechać na przegląd, znów do WK po stałe tablice.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Zyzio
      Witam- potrzebuje dane techniczne MF 2645 potrzebne do rejestracji a przedewszystkim -1- maksymalna masa całkowita, 2- dopuszczalna masa całkowita, 3- dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( bez hamulca ), 4 - dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( z hamulcem ), 5- dopuszczalny nacisk osi przedniej, 6- dopuszczalny nacisk osi tylnej, reszte danych znam- pozdrawiam
    • Gość Luke16
      Przez Gość Luke16
      Da rade zarejestrować ciągnik teraz który był wyrejestrowany w 1989 roku??? Mam dowód rejestracyjny....
    • Przez smykla
      Mam problem z zarejstrowaniem ciągnika mf 3070 został sprowadzony z holandi i tam nie ma tablic i potrzebuje pomocy potrzebuje dane techniczne ciągnika aby go zatablicować. potrzebne mi jest masa własna, wysokość, szerokość,rozstaw osi skrajnych, umiejscowienie silnika, dop. masa całkowita,dop.ładowność. PROSZE O SZYBKIE UDZIELANIE ODPOWIEDZI...
    • Przez pawlus224
      Mamy z tato okazje kupic orginał c-360 3p z 1987roku z przebiegiem 2,5tys mth w którym silnik jest raczej do remontu bo podobno coś stuka.Ciągnik ten wstępnie kosztuje 10 tys zl,ale stoi kilka lat niejeżdżony a przedtem pracowali na nim różni najemnicy więc dodatkowo jest pogięty , ma orginalne opony . Ogólnie wygląda brzydko , ale poza silnikiem nikt niczego nie rozkręcal. Czy warto kupić ten ciągnik? chodzi mi o to czy sie to opłaci,bo co do mocy itp. to mam juz jednego 3p więc wiem co i jak.
    • Przez Tadeusz1212
      Witam wszystkich !!!
      Mam do was dwa pytaka
      1. Myśle nad sprzedarza C-360 i zastanawiam sie ile mógł bym dostać za niego. Ile waszym zdaniem bym dostał za niego: rok 1985 r a tu jego fotka http://www.agrofoto.pl/forum/index.php?aut...i&img=13872 ( teraz juz sa naklejki )
      2. Mam na oku dwa zetorki które by miał zastapic C-360: http://www.allegro.pl/item271291161_zetor_...edni_naped.html ( Zetor 5748 ) lub http://www.allegro.pl/item275592566_zetor_...spomaganie.html ( Zetor 7010 )
      Który waszym zdaniem był by lepszy na miejsce C-360.
      Czekam na wasze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v