-
Podobna zawartość
-
Przez Analog11
Witam
Zakupiłem siewnik poznaniak s026 szerokosc 2,30m. W moim siewniku niestety niema tabeli wysiewu bo ulegla zniszczeniu i mam teraz problem by go ustawic na odpowiednia wartosc siania na ha.
Prosze o pomoc i jezeli ktos ma taka tabele o wyslanie jej zdjecia.
Pozdrawiam
-
Przez klamka4
Witam pisze w imieniu kolegi bo ma taki problem.
C360 jak jest zimny to odpala a jak ciepły to mie odpala i nie można wałem przekręcić. A jak odpali gdy jest zimny to strasz nie kopci i kontrolki się świeca. Pomoże ktoś z góry dzięki
-
Przez PaweLisowicz
Potrzebuję zakupić obciążniki do c-360. Konkretnie chodzi mi o 2 środki na oś tylną nowego typu do c-360, wraz z możliwością wysyłki.
-
Przez Marcin70707
Witam. Chcę od restaurowac mojego Perkinsa w takim stanie jak wyszedł z fabryki w 1988😊. Dlatego potrzebuje kodów lakieru bloku i blach. Gdyby ktoś mógł mi je udostępnić byłbym bardzo wdzięczny😊. Szukam również szablonu to namalowania napisów na masce. Bardzo proszę o kontakt jeśliby ktoś miał bądź też proszę aby ktoś mi podał wymiary napisów i jak byłoby najlepiej je wykonać żeby wyglądało to estetycznie a nie "w miarę". Serdecznie pozdrawiam 😊😊😊
-
Przez PaweLisowicz
Sprzedam 2 pierścienie starego typu i 2 środki do c-330. Link do aukcji: https://www.olx.pl/oferta/obciazniki-c4011-c328-c330-c360-c355-CID757-IDzHBoV.html#4cedd9a6e8;promoted
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaka glebogryzarka: nowa czy używana Grudziądz?
Ursus C-330 & Siewnik Poznaniak