Gesiarz Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 witam przymierzam się do zakupu ladawacza do Proximy 110 Power. Chciałbym się dowiedzieć opinii na temat tych ładowaczy, dodam że Tur będzie dość mocno eksploatowany, piszcie jak podnoszą, widoczność itd.
tumiwisizm Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Dziwnie podchodzisz do sprawy. dobry tur pochodzi znacznie dłużej niz szmelc od metal technika, przemyślałbym to na twoim miejscu. a co do tematu, mam mt2 i mając znowu kupować tura z tej polki to wybralbym it, metal technik jest wolniejszy i gorzej wykonany. Do mniejszych gospodarstw i lekkich prac da radę ale jeśli mówisz że będziesz go cisnął to może być lipa
mx_racer Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zobacz sobie z Polskich ładowaczy Hydrameta wydaje się najsolidniej wykonany gdybym teraz miał kupować wybrałbym pewnie własnie go. Mam Inter Techa 5 lat już i polecam awari nie było, rama się trzyma nic nie pęka
artur125 Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 a ten dedykowany do zetora Trac lift? on jest chyba 6tyś droższy, od wymienionych, ale może warto dołożyć? posiadam MT02, i bezproblemowy. Tylko wg mnie trochę przesadzili z masą, i na opuszczonym nieda się całkowicie "zamknąć" łyżki, ale podobno ten problem już usunęli. na dzień dzisiejszy, kupił bym IT, ze względu na lepszą widoczność
masterinstructor Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 kupiłem ładowacz czołowy w kwietniu metal-technik MT 03 kilka razy się psuł
masterinstructor Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 tur metal-technikkilka razy pękał łamał się wymieniali mocowania . a po gwarancji szukaj wiatru w polu
MrCezaroo Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Witam, mógłby ktoś się wypowiedzieć jak teraz jest z jakością metal technika i intertechu. Stoję właśnie przed wyborem tura którejś z firm wymienionych wyżej.
fabianek123 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 witam tez mam taki sam dylemat metal technik 1500 zl tanszy ale i wyzej podności okolo pół metra ,wizualnie wszystko podobne malowanie chyba lepsze w inter techu ,jesli jeden i drugi bylby bez awaryjny to fajnie przytulic 1500zł choc z drugiej strony czasem szkoda zdrowia i nerwów jak cos nowe i sie zepsuje.
piotrc330 Opublikowano 20 Maja 2023 Opublikowano 20 Maja 2023 Dnia 12.04.2023 o 14:11, fabianek123 napisał: witam tez mam taki sam dylemat metal technik 1500 zl tanszy ale i wyzej podności okolo pół metra ,wizualnie wszystko podobne malowanie chyba lepsze w inter techu ,jesli jeden i drugi bylby bez awaryjny to fajnie przytulic 1500zł choc z drugiej strony czasem szkoda zdrowia i nerwów jak cos nowe i sie zepsuje. A co z agromasz Mrągowo Ł106?
fabianek123 Opublikowano 20 Maja 2023 Opublikowano 20 Maja 2023 Cenowo wychodzi w granicach 40 tys netto dla mnie cena zaporowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Pronar T654/2
Ando Tech Daf Agro Magnum 14