Sterowanie ladowaczem czołowym, jakie wybrać?
-
Podobna zawartość
-
Przez andrewk
Do sprzedania dwa siłowniki jednostronne do ładowacza czołowego 40/60 skok 630mm ( min 870mm, max 1500mm ).
Siłowniki jak nowe, używane niecałe 6 miesięcy - powód sprzedaży jest prosty, wymieniam na wzmocnione.
Możliwość wystawienia na allegro.
Cena 300zł/komplet.
Jak dobrze zagadasz to wysyłka przy wpłacie na konto w cenie
___________________________________________________________________________________________________________
AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
-
Przez BrodackiMicha
Jestem absolwentem technikum mechanizacji rolnictwa, chciałbym pójść na studia rolnicze lecz nie wiem jaki kierunek wybrać, chcę pójść na studia stacjonarne a miasta które mnie interesują to Białystok, Siedlce, Lublin. Na maturze zawałem polski, angielski, geografię i matematykę. Rolnictwo nie jest mi obce ponieważ rodzice posiadają gospodarstwo.
- jakie są wymagania na poszczególne kierunki ?
Proszę o opinie tych którzy studiowali rolnicze kierunki.
-
Przez jonek93
Szukam opinii na temat kombajnów JD seria 96.. i 97.. . Kombajn ma pracować na 300ha gospodarstwie + wykonać usługi. Niestety narazie będzie to maszyna używana. Tylko który model wybrać??? Głównym parametrem będzie bezawaryjność. Proszę o szczere opinie.
-
Przez biszu
Kupię tura do c360 stary typ na sankach. Rejony Podkarpacia, swietokrzyskiego, lubelskiego.
Wszelakie informacje proszę na priv.
Pozdrawiam.
-
Przez WojtekWawszczak
Witam. Wie ktoś gdzie kupię albo kto ma na sprzedaż tura do MF 6270? Ważne aby był sprawny.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lemken 35/105 rlsh jakie zapotrzebowanie mocy? Pług obrotowy do 80km
Bergman royal 28s