Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno kupiłem paszowóz strautmann verti mix 1050. Paszowóz posiada komputer tylko jest pewien problem- nie mam zielonego pojęcia jak nim się obsługiwać. Komputer to moba mc 1050. Jeżeli ktoś ma taki komputer prosiłbym o wytłumaczenie od czego poszczególne klawisze. Pozdrawiam serdecznie Grzegorz

Opublikowano

Masz komputer ważąco dozujący firmy MOBA (ja MOBA znam też z maszyn do budowy dróg itp.)

Po prostu napisz do nich email: marketing@moba.de i poproś o "MOBA MC 1050 steuergerät bedienungsanleitung". PDFa dostaniesz w czasie krótszym niż tydzień.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez maniek05
      witam mam problem załącza mi się przedni napęd i  dwa koła ciągną wszystko wyłączone samoczynnie się włancza  elektrozawór czyszczony tylko po założeniu go spowrotem cewka była gorąca i nie chciał się włączyć ale jakoś się włączył  może miał ktoś taki przypadek .
    • Przez Kondzio55
      Mam problem z moim komputerem w prasie Br 6090 . Mianowicie,przy owijaniu siatką,gdy aparat już się podnosi to komputer postanawia się resetować czyli wylączy się i wlączy samoczynnie,ale sam już musze dokończyć podnoszenie aparatu aby  uciąć siatke.Siatka owija się caly czas nawet przy resetowaniu. Jest to troche uciązliwe bo trzeba czekać i podnieśc i w tym czasie troche siatki już wciągnie.Dzieje się tak co 15 bel ,czasami co 30 a czasem nawet co 5 bel.  Gdzie szukac przyczyny,komputer,gdzieś kable zwarcie,czujniki??

Drugie pytanie czy da sie ustawić czas pikania od zakonczenia owiniecia siatką do dzwieku?? Owine bele i dopiero po 6 sekundach pika ze bela jest owinieta chociaż już dawno mam ją owinietą i po wyrzuceniu beli musze sam wylączyc sygnał.
    • Przez marioc14
      Witam
      Pytanie do użytkowników wozów paszowych ? Czym może być spowodowanyubytek oleju w przekładni hydrokinetycznej ? Czyżby przecieki pod slimakiem ale nic nie zauważyłem. 
      Pozdrawiam
    • Przez szczurek05w
      kupię pług akpil mix 40 3+1 woj lubelskie 
    • Przez kucharz457
      Witam  potrzebuje pomocy posiadam opryskiwacz Rau z komputerem QUANTOTRON TX 
      są tam dwie ikony nie wiem od czego, żadnej reakcji nie zauważyłem może toś posiada przy swoim  i powie od czego są czy są wogóle istotne,przydatne.

chodzi mi o klawisze z prawej strony na dole . ten z belak i ten z opryskiwaczem(dyszlem)

• Dodaj nową pozycję...
v