pastwisko Szukam pastwiska na wynajem, dla koni
-
Podobna zawartość
-
Przez Yoda
Czy ktos siał kapuste pastewną jako poplon? W UK bardzo dużo tego sieją i całą zimę wypasaja na tym bydło bo niby do -10 stopni wytrzymuje. Ja mam pomysł żeby na polach co pójdzie zboże jare latem po zbiorze zasiać i jesienią jak już na łąkach odrost sie kończy spasać. Potem zimowa orka i na wiosne siew. Zawsze jest to kilkanaście dodatkowych dni ze świeżą paszą zamiast kiszonek. Oprócz tego jakiś tam płodozmian miedzy zbożami.
-
Przez Adamo90
Witam mam mały problem a może pytanie gdzie w podlaskim można wynająć jakąś maszynę rolniczą np traktor. U jakiś dealerów czy są specjalne firmy zajmujące się takimi sprawami. Jestem trochę zielony w to ale chcę się dowiedzieć gdzie co i jak.
-
Przez PiotrUrbaniak
Witam zużywam rocznie około 60t RSM przechowuje go w mauzerach 1000l i trochę mnie to wkurza bo do napełnienia opryskiwacza potrzebuje 2 traktora z turem i mauzery zastawiają mi podwórko nie znacie jakiejś firmy z wielkopolski , z dolnośląskiego opolskiego czy łódzkiego która wydzierżawiła by mi zbiornik na warunkach że muszę go napełnić przynajmniej 2 razy w ciągu roku albo na innych zasadach?
-
Przez Rzodkiewka
Witajcie ,
szukam łąki z wiatą, na wynajem,dla dwóch koni, najlepiej w kujawsko-pomorskim.
Wysokość comiesięcznej opłaty do uzgodnienia.
Z góry bardzo dziękuję za propozycje !
-

Rekomendowane odpowiedzi
łuparka do drewna
Sterownik Hassia FG-T-01