Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zauważyłem drzewo o owocach bardzo przypominających wiśnie. Lecz jest ono bardzo grube i wysokie, i ma inne liście niż zwykła wiśnia. Więc mam takie pytanie, czy jest to jakaś odmiana dzikiej wiśni i czy jest jadalna? Dodatkowo dodaje zdjęcia do pomocy w rozpoznaniu. 

IMG_20180620_210359.jpg

IMG_20180620_210350.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Taurus83
      witam. jakieś zwierzęta zniszczyły mi prawie 5 ha pszenżyta. podejrzane są kozy kolesia który mieszka w bezpośrednim położeniu z polem i już w tamtym roku zjadły z 30-40 arów jęczmienia le w tym roku jest zniszczone prawie całe pole. na obronę kolesia powiem że w tym roku tylko raz widziałem te kozy w moim zbożu i w miejscu gdzie pole graniczy z jego łąką zboże nie jest wyjedzone tylko tak min. 20-30 metrów w głąb. jak myślicie czy za te straty mogą być odpowiedzialne ewentualnie sarny lub jelenie?

• Przez michgaj657
      Witam. Mam takie pytanie. Mam w domu posadzone 2 drzewka jabłonek, 1 drzewko czereśni i 1 drzewko wiśni. Przy zbiorze zawsze mam robaczywe czereśnie i jabłka a na wiśni mam takie jak by czarne plamy. Czym to mogę opryskać ? Pozdrawiam.
  • Dodaj nową pozycję...
v