-
Podobna zawartość
-
Przez jarek5036
Witam chciałym się dowiedzieć czy ktoś stosował taki sposób dosuszania kukurydzy o kilka %, jesli tak to kiedy nalezy wykonac oprysk.
-
Przez evolution93
Witam.
Za rok kończy mi się plan 5 lat i czas zacząć myśleć na przyszłość. Czy są jakieś zboża ,warzywa lub inne rośliny które warto posiać /posadzić w gospodarstwie ekologicznym czy pozostaje wszystko wrzucić w łąki?obszar jaki mam do zagospodarowania to 11 ha.
-
Przez przemoj1
Witam. Mam pytanie dotyczące czerwonej fasoli a dokładnie w niektórych miejscach są takie żółte place, rośliny są koloru podchodzącego do żółtego i ogólnie są mniejsze, czym to może być spowodowane ??
-
Przez proximaplus
Witajcie,chciałbym się dowiedzieć jak długo trzymacie bele z sianem na polu zeby sie przegrzały?Bo ja zwinąłem tydzień temu siano i nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie na zbiór.Pozdrawiam
-
Przez Gość
Witam. Chce w tym roku posiac 10 h kukurydzy na kiszonke. I wybralem 3 odmiany. I moje pytanie brzmi , czy moge wszystkie odmiany wymieszać w betoniarce i sypać raZem do siewnika? Bo chcialbym mieć jednakowa pryzme tzn zeby nie bylo tak ze na dole będzie odmiana bogata w bialko a na górze ta gorsza
-

Rekomendowane odpowiedzi
Agregat talerzowy z hydropakiem woj-tech
Mieszanka poplonowa 2 listopada 2025